Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Starkast i världen!

Gårdagens instagrambild.
 
 
Nyss hört från bilens baksäte: Min mamma har jättestora muskler. Faktiskt. Tror min mamma är mycket starkare än din pappa. 
Haha! Härligt att höra att någon i familjen fortfarande tror på mig.
Två sjuåriga flickor och jag begav oss tidigt i morse till ögondoktorn för en årlig kontroll, som slutade i matbutiken inhandlande två kilo kycklingben till kvällens middag. Det går en hel del mat dessa tider med sex hungriga ynglingar kring köksbordet.
 
 
 
Och det pysslats en hel del på vissa håll i barnlägret. I går gjorde vi små dekorationspumpor i färgad marsipan. Riktigt kul pyssel som passar alla åldrar. Sen bakade vi chokladkaka överöst med orange glasyr som de små pumporna såsmåningom ska toppas med. Inte nog med det. I morse vispade vi två äggvitor och 1,5 dl socker som spritsades på bakpappersklädd plåt till små spöken varefter små ögon av smält choklad duttades dit som ögon.
 
 
I kväll ska här kalasas på alla spökigheter och färgglada pumpor. Och så ska det vad jag förstått eka bus eller godis för fulla muggar!
 
Buuu på er allihop!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Så mysigt ni verkar ha det =D
Kommentar postad
Åhh inte bara spindlarna utan även spökena var socker söta! ;-D Och TACK nu lyser lyktan så fint här vid min sida, helt underbar! <3
KRAM
Kommentar postad
Vad mycket fint & fräckt ni tillverkar inför Hallowen :-)

Kan tänka mig att det går åt en hel del mat ja...

ha en fin kväll!
Kram
Kommentar postad
Vilka härliga små spöken ! Ha en fin kväll !
Kommentar postad
Bu!
Hos oss är det ingen som spökar ut sig frivilligt, inget för våra kids. Men det ser så roligt ut, och allaläckerheter ni bakar. Spökena är ursöta!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben