Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kräftan och ängeln.

 
 
En tämligen blåsig novemberdag har passerat här nere i söder. Jag har nyss fått åttaåringen i säng och sitter och väntar på samtal från en mamma till sonen som går i sjuan, vars dotter ska avlämna tretton frågor om kräftan (hängde ni med?) Sånt får man syssla med för att rädda upp uppgiften som ska vara inlämnad under morgondagen och sonen glömt det viktiga uppgiftspappret i skolan.
Så i kväll blir det att plugga på om just kräftan. Alltid lär man sig något.
 
 
 
 
 
Hittade denna bild på ängeln som stod i min bästa väns fönsterkarm. Året var 2009, exakt på dagen fyra år sedan och var i Oskarshamn med Lillan för att tillbringa helgen med vänninan. Samma dag hade hon tagit med mig till stadens sjukhus för att få vaccinationssprutan mot svininfluensan - den fruktade - kommer ni i håg den förresten?  Adventstiden låg framför och fönsterkarmarna var pyntade med änglar och ljusstakar och vi lullade runt i lägenheten och klappade katten, drack kaffe och åt frallor med osedvanligt mycket ost.
 
Fyra år sedan. 
Mycket vatten har flutit under broarna sedan dess och jag känner mig lite som ängeln med sitt spretigt elektriska hår men med hjärtat i behåll. 
Den är fin den här bloggen. Ger mig perspektiv på det som varit och är.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Vad bra att man kan hjälpas åt när ngn glömt :-)

Visst är det bra med bloggen, när man kan gå tillbaka och minnas. :-)

Jag tycker ängeln är väldigt fin och din liknelse passande :-)
Kram
Kommentar postad
Hoppas allt löste sig med mamman och kräftan....Trevlig fredag. Kram Anette
Kommentar postad
God morgon finaste! Ja visst är det mysigt att kunna titta tillbaka i bloggen och se vad man gjorde tidigare! Önskar dig en jättefin fredag! KRAM
Kommentar postad
Åh,vilket underbar liten Ängel <3
/Fredagskram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben