Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Secondhandfynd, tårar och svett!

 
 
 
När jag var i Stockholm fyndade jag denna  Part Twotröja för sextio riksdaler i en secondhandbutik. Lite vidare broderad ärm och glittriga invävda trådar gjorde att tröjan blev min. Hur snyggt som helst!
Ann-Louise brukar dra med mig in i butiken när jag är på besök och vi hittar alltid något plagg som får följa med hem. Kläder behöver inte vara så dyrt! Gillar dessutom tanken på återanvändning i stället för att bara slänga bort.
 
 
 
 
 
En regnig dag har passerat med blöta cykelturer genom stan, utvecklingssamtal med tonårssonen på en av Sveriges största gymnasieskolor, värmande kaffe och närande arbete och slutligen ett tufft tabatapass i en av byns idrottshallar. Inser att jag är hopplöst efter i både muskelmassa och kondition när jag i högen av svettande folk försökte hänga med i passet. Men skam den som ger sig
 
Följande citat får stå som signum för dagen och kvällen och för mycket annat som rör sig tankesfären just nu:
 
Tårar och svett innehåller salt men ger olika resultat.
Tårar ger medlidande.
Svett ger förändring.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Vilket snyggt fynd, gillar ärmarna skarpt. Tabatpassen är jobbiga men man får trösta sig med att det går lite lättare för varje gång.Ha en fortsatt fin onsdag.
Kommentar postad
Vilken snygg tröja! Kul att fynda fina plagg till bra priser och visst är det en bra tanke att köpa second hand istället för att bara konsumera nytt hela tiden.

Gott att du kommit igång med träningen igen och inte ger upp :) Heja dig!!

Ta hand om dig!

Kramar Bella
Kommentar postad
Vad du är flitig...utvecklingssamtal ska både skrivas (för att sedan utföras) och gå på med egna barn.....det är mycket nu tycker jag. Kram Anette
Anonym
Kommentar postad
Riktigt snygg tröja!
Vilket kap!

Ha en fin kväll!
Kram