Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det är lycka det!

 
Glad över i dag:
Min nattjästa deg som under natten hade utvecklats utomordentligt. Hög, fin, blank och elastisk utan att jag behövt röra ett finger. Sen var det bara att rulla bullar och svisch in i ugnen och stå som värsta bullmamman med nybakade surdegsfrallor till alla barn och tonåringar som lagom morgonrufsiga vällde fram ur sovskrymslena. Lycka!
 
En annan lycka:
Rebeccas bästa lekkompis ringde på dörren lagom till det nybakade. Äntligen, tänkte mamman! Tjohoo pep den lilla! Fyra dagar med sjukdom i huset har lett till kompisfrånvaro härhemma. Luften har känts tung. Utrymmet har krymt. Tråkfaktorn har lyst som en röd ilsken lampa mellan dansuppvisningar och inlinesåkningar i trapphuset. Och nu: Bara lycka.
 
 
 
 
 

 Mer gladsaker: 
Gjorde en påskbukett med cakepops igårkväll. Älskar pastellfärgerna! Gör mig glad!
Hade sockerkaka över från lakritsprinsessbakelserna och passade på att mixa sockerkaksbottnarna med philadelphiaost och rulla små bollar som sedan doppades i candymelt (en färgad choklad som går att köpa på Panduro). Om jag hinner ska jag dekorera dem med glasyr senare idag.
 
 
 
Dagen idag ska ägnas åt tvätt och matinköp och annat hushållsnära. I kväll ska vi fira lite påsk här hemma då vi under helgen sprids på olika håll för vidare firande med vänner och andra föräldrar. Jag och barnen ska måla ägg och äta påsksupé och ha det allmänt trevligt.
Ser fram emot det även om jag önskar jag var helt kry. Känner mig fortfarande lite matt och vinglig men försöker ta det lugnt mellan varven. Inget piggar upp så mycket som att ha familjen samlad en onsdagskväll med maten och ljusen och värmen från insikten av samhörighet. Det är lycka det.
 
Hörs snart igen!
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Krya på dig och hoppas du får trevligt på Östkusten! Så kul för dig med caféplanering att se fram emot :-))
Glad Påsk och jättekram till dig ❤️
Kommentar postad
Krya på dig och hoppas du får trevligt på Östkusten! Så kul för dig med caféplanering att se fram emot :-))
Glad Påsk och jättekram till dig ❤️
Kommentar postad
Det finns inget bättre än doften och smaken av nybakt.....Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben