Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Det ska vara gott att leva!

 
 
Nyss landat hemma vid köksbordet efter veckans sista arbetsdag, tillika inledningen på ett efterlängtat påsklov. Och diskbändkens oputsade ytor och hallgolvets oformliga skohögar vittnar om ett snabbt avslut av frukostar och bråttomlivet på vardagarna och om att det är hög tid för en uppröjning. Eller varför inte en rejäl vårstädning?
Nåväl. Jag skjuter det bekvämt framför mig. Ingen stress denna fredag. Bara förnöjsamt varande i den försiktiga eftermiddagssolen som nu tagit platsen framför regnmolnen.
 
Fredagsfikan idag bestod av lakritsprinsessbakelser! Inte så pjåkigt att avsluta veckan med. Det må jag säga: Lakrits i marsipan känns helt rätt. Får liksom mera tyngd i det söta och rimmar fint med mandelsmaken.
Fyllde bakelserna med hemgjord sylt av blåbär och hallon, citronkräm och vaniljgrädde mellan glutenfria sockerkaksbottnar. Satt som en smäck i en inte alltför kostcirkelvänlig lunch. Men ändå. 
 
 
 
Ska berätta vidare i senare inlägg hur jag gjorde bakelserna, men nu ska jag bara luta mig till baka och känna fredag och påsken i mig innan det är dags att förbereda kvällens pizza.
 
Det ska vara gott att leva! Det är min övertygelse.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Underbart ♡ ...
Ha det riktigt riktigt gôtt denna Fredagskväll/Kram
Kommentar postad
Du är ett orosmoment på min vikthimmel;-) Jag blir alltid så sugen på kakor när jag hälsar på hos dig men det är väl kanske meningen det:-)

Kram
Kommentar postad
Absolut annars kan det kvitta....gött och leva! Spännande smakombo. Hoppas du ha en go kväll. Kram Anette
Kommentar postad
Mums så goda dom ser ut :)
Kommentar postad
Ja det där såg gott ut =)
Kommentar postad
ser så gott ut!
Kommentar postad
gott
Kommentar postad
Gott :-)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben