Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Frigående i mjölkvit morgondimma.

 
 
Bilder från min söndagsmorgon, som tillbringats i avslappnat läge i soffan med datorn och kaffet och tv4:as Nyhetsmorgon. Så skönt att kunna börja dagen stresslöst, utan kravet på tider som ska passas och väskor som ska packas och rusandet mot jobb och skolor. Tveklöst längtar jag efter mer av dessa stunder inför det stundande påsklov som väntar runt hörnet. En arbetsvecka kvar. Sen.
 
Och jag är frigående från små barnviljor och röster och ensam i rummen på de 100 kvadrat jag förfogar över. En liten stund till innan de varannanhelgboende åter fyller luften med livgivande rörelser. Så. Jag lutar mig tillbaka en aning och andas in det kravlösa innan jag ska försöka fånga denna mjölkdimmiga söndag i storhandling, matsäcksfixande, tvättande och ett Lindexbesök. Har hört talas om en klänning som kanske kan passa till sommarens projekt. En prickig dröm med vidd i kjolen och snävt liv. Någon som vet vart man kan hitta söta, svala, helst prickiga klänningar med retrotouch som passar att springa runt i ett trädgårdscafe och servera kaffe i? Hör av er i så fall.
 
Nu ska jag resa mig från en kuddbuffrig soffa även om det trots allt är söndag och vilodag och att stressa känns ganska poänglöst i en helg som varit just sådär energiboostande som en helg ska vara.
 
Ha en fortsatt skön söndag alla fina som kikar in här!
Kommentar postad
Låter som en riktigt Skön Söndagsmorgon :)

/Kram
Kommentar postad
Vem ska springa runt på café i sommar då? Har du något på gång 😍
Kommentar postad
Vem ska springa runt på café i sommar då? Har du något på gång 😍
Kommentar postad
Vem ska springa runt på café i sommar då? Har du något på gång 😍
Svar: Kanske det...😊
cecce
Kommentar postad
Vilken härlig söndagsförmiddag du haft! Själv har jag inte heller haft det så pjåkigt - skönt med lite kravlöst varande ibland.
Beträffande klänning; kolla in Ellos - de har både prickigt och blommigt i retrostil.
Kram!
Svar: Tack för tipset! Ska genast kolla:-)
Kram Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben