Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Gult är fint!

 
Gult är färgen!
 
Rapsfälten blommar för fullt och maskrosorna lyser mot grönt gräs längs vägrenarna. Bedårande vackert och jag önskar att det fanns mer tid för utomhusvistelse. Stolar och stolsdynor och kaffekoppar flyttar ut under de små kafferasterna i försök att fånga så mycket sol som det bara går i den 20-gradiga trädgården, och promenader och en och annan joggingtur längs strandpromenaden tränger undan andra göromål under eftermiddagstimmarna.
Och i morgon är det valborgsmässoafton och vintern rasar ut på riktigt och jag kan inte annat än att tycka det är skönt att äntligen vara här.
 
Annars en vanlig tisdag, sånär som på ett krånglande öga som fick mig att ta den yngsta till vårdcentralen för en undersökning vilket i sin tur resulterade i en remiss till ögonkliniken under morgondag. Ingen stor sak, men har ändå förorsakat orolig sömn och omöjliga fantasier i åttaårshjärnan. Det är inte lätt att vara liten och ha ont och vara ängslig.
Vi får se vad doktorn säger i morgon.
 
Nu är det återigen dags att stänga ner för dagen och åtnjuta lite sömn innan tisdag blir till onsdag och årets sista aprildag firas in!
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Det är så vackert. Älskar våren...Kram Anette
Kommentar postad
Naw ...Liten 8-a åringen då ....Hoppas det går bra!
/Kram
Kommentar postad
Ja tänk att det redan är maj i morgon! Tiden går så fort! Hoppas att ni får ordning på ögat! KRAM
Kommentar postad
Den allra ljuvligaste tiden, som jag vill hålla kvar länge och njuta av. Hoppas att allt blir bra med lillan. Ha en skön Valborg. Kram Åse
Kommentar postad
Våren är oerhört stark för mig, jag k'änner mig lättare i sinnet och är gladare, jag får härliga känslor imombords att bara se ett grönt träd.
Hoppas det går bra på ögonmottagningen.
Kram
Viktoria
Kommentar postad
Oj, vad har hänt med hennes öga som gör att ni tom måste till ögonkliniken? Hoppas allt gick bra
Kram från en optiker

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben