Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Klänningsjakt och caféplaner.

 
I fredags efter arbete, fredagsfika och afterwork åkte jag vidare till Malmö för ett möte med min jämnåriga kusin. Vi som växt upp tillsammans som syskon. Vi som delar samma historia. Vi som fyller år med fem dagars mellanrum och delat många födelsedagsfester och vara nära att döpas till samma namn. Hon. Pernilla. Specialistläkare och som älskar påta i trädgården. Vi möttes för att leta antikviteter och  retroklänningar och käka middag på Metro och äta avsluta som vi alltid brukar: Med världens största och godaste cheesecakePronoto strax innan midnatt med utsikt över uteserveringarna på Lilla Torg. Hur mysigt som helst.
 
 
 
Innan vi kommit till cheesecaken hade vi spatserat på gatorna kring David Halls torg och landat vid de retrobutiker vi satt som mål. Superfina butiker där man hittar det mesta från 40 - 60-talet. Jag var på jakt efter en klänning och hittade en blommig dröm som jag förvisso inte köpte men fortfarande lockar och pockar.
 
 
 
 
 
I söndags fortsatte klänningsjakten i provrummen på Lindex. Hittade mycket fint där med. Speciellt den blåvitprickiga Holly&Whyte dressen föll mig i smaken. Vi får se om det blir något köp framöver.
 
 
 
All den här klänningshysterin har sin förklaring i ett trädgårdscafe som jag och Charlotte (se detta inlägg) kommer driva i sommar.
Jajamen. Ett trädgårdscafé kräver fin klänning att springa runt att servera kaffe i. En liten detaj måhända men nog så viktig för helheten. Nu har jag läckt en del av det som jag planerar och håller på med utanför de vanliga göromålen. Ett café. Min dröm. En sommar.
 
Lovar att berätta mer, men nu måste jag avsluta det här smått röriga inlägg då måndagslivet kallar.
 
Hörs snart.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Wooohoo... Trädgårdscafé låter mysigt & självklart ska man ha klänning hihi

/Kram finis
Kommentar postad
Då får jag hoppas jag hittar till cageet i sommar =)
Härligt att ha en sådan nära och speciell relation till sin kusin.
Kram
Kommentar postad
Åh så spännande med trädgårdscaféet!!!! Å många vackra klänningar, får mig att inse att jag kanske borde packa en klänning då jag åker till Spanien... KRAM
Kommentar postad
Åh så spännande med trädgårdscaféet!!!! Å många vackra klänningar, får mig att inse att jag kanske borde packa en klänning då jag åker till Spanien... KRAM
Kommentar postad
Så roligt. Var ligger detta? Tänkte att det måste vara ett utflyktsmål i sommar. Grattis eller vad säger man, i alla fall jätte kul att du får uppleva din önskan. KRam Anette
Kommentar postad
Nämen oj nu var det länge sen jag var här hos dig! Har du ny blogg? Eller är jag helt ute och cyklar. Hur som helst ser den jättefin ut!

Jättefina bilder på dig och cheescaken såg inte helt fel ut :-)

Kram Malin
Kommentar postad
Men wao så spännande med trädgårdscafé låter alldeles underbart, klart man måste ha en fin klänning. Blir ju super nyfiken var detta kommer att vara. Kram
Kommentar postad
Woooow vad kul, gissa vem som ska dyka upp i trädgården o äntligen få smaska i sig av dina godsaker. Stort grattis o ja jag blir så glad för din skull, en dröm som går i uppfyllelse, underbart. Kramisar Tina
susanne
Kommentar postad
hej
oh så himla skoj med ett trädgårdscafe....jippi...jag kommer!! (om det nu ligger nära)
kram Susanne
Kommentar postad
Men, sååå glad jag blir av att läsa att ni ska ha trädgårdscafé i sommar, så kul!! Då måste det ju bli en tripp till skåne :) All lycka fina du!!

Kramar Bella
Kommentar postad
Men vilka underbara sommarplaner! Blir såå nyfiken och vill veta mer :-)
Det kommer att passa dig som handen i den vita lilla handsken!
Kram
Y
Kommentar postad
VA... Äntligen!! Nyfiken!!! Kramar!!
Kommentar postad
Jag kommer <3 äntligen är det lite mer än en dröm :-)
Kommentar postad
Oh vad mysigt med ett trädgårdscafé. Låter helt underbart och kommer passa dig som handen i handsken. Bodde jag lite närmare skulle jag självklart komma och fika =)

kramar

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben