Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När livet är en fest!

 
Första dagen på resten av mitt liv, tillika tisdag och ny arbetsvecka. Som vanligt när jag varit ledig och halkat ur allt vad rutiner heter vill jag stanna kvar i allt det sköna lediga. Bara en vecka till...ja, tänk om man kunde! Nu har jag en ganska trevlig vardag förvisso och jag trivs i de där upprätthållande rutinerna...men ändå.
Jag får nöja mig med bildskörden från helgen, då jag min vana trogen hamnade i köket bland degbunkar och smörkrämer och tårtbakande. Hade den stora äran att få fixa desserten till påskaftonens stora fest som min vän Anita hade ordnat i familjens fina hem.
 
 
En chokladtårta i fyra lager med chokladkräm emellan chokladbottnar överdragen med chokladsmörkräm och chokladtryffel. Ja, ni hör ju! En ganska maffig sak som krävde en citronmarängpaj med lakritsgrädde för att balansera upp det hela.
Chokladtårtan hittar ni receptet på här. God men mäktig!
 
 
 
 
Och sen blev det fest och jag kameran hamnade i någon fönsterkarm och jag hade fullt upp med att äta pulled pork med de godaste tillbehören som Anita kärleksfullt fixat, och umgås med alla fjorton gästerna som fyllde salen med prat och skratt och jag kunde inget annat än att luta mig tillbaks och tänka att jag har de bästa vännerna i småland. Det ska bli både roligt och mysigt att få bo en sommarmånad i detta sällskap minsann.
 
 
 
 
 
På tal om att bo ser det ut som om boendefrågan för mig och min familj är löst inför sommarens arbete med cafeét. Det har varit en lite knivig fråga det där men plötsligt händer det! En snäll tant upplåter sig att hyra ut sitt hus på samma gata som caféet. Så smidigt! Allt verkar lösa sig till det bästa.
 
Men nu vänner är det dags för mig att samla ihop mina pinaler och ge mig ut i tisdagen.
Hoppas ni alla går en härlig dag till mötes!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Men så gott. Kanon att ha dig som dessertfixare! Ha en fin dag. Kram Anette
Kommentar postad
Vad härligt att allt löste sig. Vad roligt för dig. Och för alla dom som får komma och fika hos dig :)
Kram!
Kommentar postad
Wow, vilken sommar det verkar bli för dig!
Jag hoppas kunna komma och hälsa på dig, men annars ska jag definitivt skicka dit min kusin som bor i Oskarshamn!
Kram vännen
Kommentar postad
Ha en fin dag ♥
Kram Helene.
Kommentar postad
vilken toppenhelg du haft :-)

härligt att det löser sig med boende...

svar: skönt att det inte var ngt när du fick järnbrist... i mitt fall så kan man inte få så stor järn och blodbrist utan anledning enligt läkarkåren... :-(
Men jag hoppas på ngt som är enkelt att åtgärda :-)

ha en fin tisdag!
kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben