Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Förväntansfull!

 
Och så kom jag äntligen ut i stora vida världen igen efter nästan en vecka i någonslags sjukdimma utan någon större livslust. Tänk vad lite feber kan ställa till med. I alla fall begav sig jag och Rebecka ut i folkvimlet för att införskaffa lite nödvändigheter inför påsken och dess olika evenemang. Den Lilla sprang runt med min mobil och agerade paparazzifotograf och jag hittade vid hemkomsten ett otal bilder på mig och henne själv i mer eller mindre smickrande positioner. Den översta precis utanför ICA Maxi där vi sprungit runt och letat efter den efterlängtade Frostfilmen (med svenskt tal) men utan resultat (någon som vet om den kommit ut?) och den undre någonstans mellan Systemet och parkeringsplatsen.
 
 
I morgonbitti sätter jag mig på tåget mot Oskarshamn för att hälsa på mina vänner och för att planera caféstarten under Kristihimmelfärdshelgen. Så spännande! Charlotte frågade mig vid juletid om jag ville komma och ha café i hennes fina trädgård i sommar. Jag tog inte henne riktigt på allvar den gången, men när vi träffades i Lund för någon månad sedan (se detta inlägg) förstod jag att hon menade allvar.
 
C&C Trädgårdscafé är numera verklighet och slår upp portarna till Kristihimmelfärdshelgen och gör sedan ett uppehåll för att ha öppet under hela juli månad! Tjoho! Oskarshamn är alltså platsen och målet ni gärna får besöka i sommar. Kanske ni ska över till Gotland eller har andra planer som sträcker sig till östkusten. Lova kika in i så fall för en stunds avkoppling och fika. Ska ta lite bilder och visa er nu när jag är på plats, även om det såklart inte är helt iordning.
 
Nu ska här packas det sista innan det är dags att hoppa i säng. I morgon ringer klockan vid ett tidigt klockan sju. Bäst att vara förberedd.
 
Glad Påsk till er alla!
 
Kram Cecce
carita
Kommentar postad
hej
om ni går in på www.swefilmer.com så kan ni se den där helt gratis o helt lagligt med om svenskt tal
Glad Påsk så ses vi i o-hamn till sommaren
Carita
Svar: Tack!!! Trodde inte det gick att få svenskt tal? Sist vi kollade funkade inte. Ska prova igen!! Tusen tack för tipset!!
Glad påsk!!
cecce
Kommentar postad
Härligt att komma ut ut sjukdimman lite...
/Påskkram

Ang Filmen Frost så finns den iallefall att boka här
* http://cdon.se/film/disney_klassiker_52%3a_frost-25393511?gclid=CKPOl7GG6r0CFcHNcgodPxwA0Q
Svar: Tack för tipset fina du!
Glad Påsk!:-)
cecce
Y
Kommentar postad
Kul att caféplanerna blir lite verklighet om än under en kort period! Lycka till! Lite synd bara att det är en "bit bort"!
Frostfilmen finns med svenskt tal, såg den med barnbarnen i går! Glad Påsk!

Svar: Var?? Finns att köpa? Fick besked att den inte släpps i butik förrän den 2 juni…Men av kommentarerna här att döma ska den tydligen gå att få med svenskt tal på swefilmer:-)
Glad Påsk!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben