Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ni missar väl inte?

 
Idag firar vi lakritsdagen nämligen. För mig är alla dagar lakritsdagar (som ni kanske märkt) så dagen i dag firas med att fortsätta knapra på Antohon Bergs goda mandelägg med choklad och lakrits. Supergoda och perfekt att lägga i påskägget eller att bara ha ståendes framme för att norpas i farten.
Andra favoriter vad gäller lakritsgodis är Salta Riksdaler (Lakritskungen) och Krispiga mjölkchokladkulor med en kärna av lakrits från Haupt  och choklad och lakrits från isländska Nammi Djupur!
 
 
 
Vaknade i natt med en brännande känsla i magen och har under morgonen känt mig både illamående och matt. Suck. Så typiskt när solen skiner och det är helg och det finns så mycket roligt att hitta på. För mig blir det dock sängläge idag med vila, en bra bok, en chans att hinna ifatt i kommentarsfält och mailkonversationer. 
 
Lillan kom hem med en sötaste kaninkruka ihoppysslad i skolan. Visst är den söt? Nu står den på köksbordet och väntar på att bli fylld med miniblomster lagom till påsk.
 
Önskar er alla en strålande lördag! 
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Oj, hoppas magen känns bättre snart. Vila du nu. Tack för tips om påskägg med lakrits ska se om jag hittar dessa idag!
Fint påskpynt!
Kram
Lisa
Kommentar postad
Mumms & så söt liten kaninkruka lillan gjort ♡ ...
/Lakritskraaam pårej vännen!
Kommentar postad
Haha jag såg också att det var lakritsens dag i dag, tänk att snart har vi tema på de flesta dagar. Lakrits känns dock som en viktig dag. Jätte söt kruka. Önskar dig en go kväll. Kram Anette
Kommentar postad
Attans, det visste jag inte att det var lakritsdagen idag!
Kommentar postad
Antohon Bergs ägg ser verkligen ut att vara något i min smak, det får bli mitt påskgodis minsann :) Hoppas du känner dig bättre. Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben