Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Nyhetsstoff!

 
För er som inte redan sett det på vår fb-sida (hittas här) eller instagram. Idag publicerades intervjuerna från i lördags i nyhetstidningarna i Oskarshamn. Så roligt! Responsen har varit större än förväntat och vi är så glada och förväntansfulla inför sommaren. Jag på mitt sätt, med en cafédröm som äntligen blir verklighet och Charlotte på sitt sätt, med att få en efterlängtad verksamhet i sitt lilla hus vid kullerstensvägen. Tillsammans är vi ett bra team, det är min övertygelse!
 
Landade hemma för ett tag sedan efter veckans första arbetsdag med huset fullt av åttaåriga tjejer i köket i färd med att steka pyttipanna. Efter tjat om kvarvarande påskgodis och endast med ett bestämt nej som resultat tog de saken i egna händer och gjorde mat i stället. Bra val där! (även om köket såg ut som sista dagen på Malmöfestivalen eller något..men det är en annan historia).
 
 
Trots ett sent klockan sex skiner solen utanför fönstret och ljumma vindpustar från den inglasade balkongen vars fönster står vidöppna strömmar in i köket. Jag längtar ut. Vill snöra på mig joggingskorna och flyga ner mot havet och stranden och bara insupa allt det vackra som just nu pågår därute. Våren allltså. Gråskalan är borta. Kvar finns jag. Du. En allt frodigare och ljusare tillvaro.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Jag som trodde att det skulle vara i Skåneland......men det kan ju vara trevligt med en tur till Oskarshamn. Kram Anette
Kommentar postad
så spännande med café du säkert som klippt och skuren för den utmaningen. Ett stort lycka till ! Kram Åse
Svar: Tack!
Vet inte varför men jag kan inte kommentera på din blogg utan lösenord? Om du undrar varför jag är så tyst i kommentarsfältet. Kanske gör jag något fel? I alla fall…fina bilder (som vanligt) på vackra skånevyer har jag nyss betraktat inne hos dig!:-)

Kram Cecce
cecce
Kommentar postad
Så så roligt och spännande. Kram.
Kommentar postad
Men å, Oskarshamn, då kanske det kan vara möjligt att jag och min familj kikar in där på en snabbfika i sommar. VI ska ju ner mot Österlen!
Kram!
Lisa
Svar: JAAA! Gör det!
Kram!!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben