Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Söndagshälsning från soffan!

 
 
Fortsatt sjukläge. Ligger raklång i soffan med datorn på magen och växlar synfält mellan datorskärm och en blå himmel som skyms av fladdrande trädgrenar utanför vardagsrumsfönstret. Huvudet värker, magen är i olag och febern åker upp och ned. Blir inte riktigt klok på sjukdomsdiagnosen, men troligen någon form av influensa.
Finns inte mycket annat att göra än att vänta ut, dricka te och käka Salta Riksdaler, det födoämne som just nu smakar bäst och slinker ner relativt obehindrat.
 
Bilderna visar en glimt av soffan i vardagsrummet och den där stora expedithyllan från Ikea som fortfarande inte hittat sin plats sedan hallrenoveringen och stoltserar mellan soffa och sekretär. Lillan tyckte att gula fjädrar och hängande påskpynt passade bra i hasselkvisten i glaskrukan som stått gömd bakom gardinen hela vintern och fick därför flytta fram i offentlighetens ljus. Sjuk eller inte...lite påskfägring måste till så här helgen innan påsk.
 
Alltså finns det inte mycket mer att förtälja från soffan denna söndag. Det mesta får stå till sidan i förmån för vila och ett försök att bli frisk inför veckan som kommer då jag ser fram emot roligt påskpyssel och lovaktiviteter. Bland annat en resa österrut under påskdagarna där vänner väntar och caféplanerna ska få sin slutgiltiga form.
 
Önskar er alla en fin söndag!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Så fint ♡ ...
Kryis Kram från mig!
Kommentar postad
Krya på dej <3 & Stort Lycka till med Caféplanerna :-) Äntligen!!!
Kram
Kommentar postad
Vad trist med sjukläge! Men sköt om dig nu så du kan ta i tu med dina cafeplaner till helgen, det låter ju hur spännande som helst.

Du, nu är det tävling inne hos mig. STORT unikt ljus i potten. Hoppas du vill vara med!
Kram!
Kommentar postad
Krya på dig!

Kram
Kommentar postad
Åh så tråk. Hoppas du snabbt kryar på dig. Kram.
Kommentar postad
Kikar in och lämnar krya på kramar, och ska sedan fortsätta att läsa vidare. Har nämligen lite tid att slå ihjäl innan vi tar avskedsmiddag här i Salamanca med de kollegor som ingått i samma workshop som mig på konferensen. Mycket jobb, men även sol och 30 + idag, så jag har njutit, längtar dock hem till familjen och skön påskledighet nu kan jag meddela... KRAM KRAM!
Kommentar postad
Krya på dig nu! Och du, tack för tipset förresten. Anthon Bergs mandelägg med lakrits är köpta,,..och SLUT! :)
kram
Lisa
Kommentar postad
Krya på dig! Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben