Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Alltid med ett leende. När man samlar de bästa.

 
En vacker sommarkväll. Oskarshamn by the sea med vår fina personal.
 
 
Den tidiga morgonen känns redan varm. Jag blickar ut genom fönstret mellan rostfärgade gardiner här i gula huset. För sista gången denna sommar. Och jag har trivts här vid köksbordet under mina ensamma morgonstunder med kaffebryggaren som jag lånat av Anita. Med en rosa pelargon hemifrån som spridit lite hemmakänsal i allt det bortavarande. Me fröknäckebrödsmulor och batteriladdarsladdar och kaffekoppar och lakritspengar från Lakritskungen. Ett stycke jag på en bordsskiva. 
 
Men nu alltså packar jag ihop mig själv och mina pinaler och lämnar det gula trähuset i sextiotalsoutfit bakom mig och styr kosan mot skåne. Mitt hem. Min familj.
Tror inte jag behöver nämna att det är med blandade känslor. Jag har haft en fantastiskt lärorik och levande sommar där varenda cell i kroppen jobbat hårt för att leverera en dröm. Magiskt. Krävande. Roligt.
 
 
 
Bilderna är från häromkvällen när jag och Charlotte samlade de bästa för en liten personalfest på en restaurang vid vattenbrynet. Vår underbara personal som hjälpt oss fram till det som faktiskt blev en succe. Utan dem hade det aldig gått! Tro mig. De har sprungit grusgångar upp och ner, serverat kaffe i stekande sol, diskat hundratals kaffekoppar, bistått i tid och otid och mycket, mycket mer. Alltid med ett leende. Alltid när det krävts. 
Tack! Ett litet ord men stor, stor och varm innebörd. Ni är helt enkelt bäst!
 
 
 
 
 
 
Och så en bild från igår. När alla gäster gått hem fanns bara vi tre kvar. Charlotte och jag och vår finaste Anita. Finns inga ord för denna kvinna. Bäst bara.
 
 
 
Nu ska jag sätta fart på mig själv. Här ska packas. Städas. Sen styr vi kosan hem. En konfirmation väntar.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilken sommar ni haft!
Och... haha, jag måste faktiskt erkänna att jag drömde om ert café i natt. Ni hade tjänat över 1 miljon på alla era cafégäster ;)
Kram.
Svar: Ha ha!! Önskar du drömde sanndrömmar:-) Fast lite pengar har det blivit även om det inte har varit det viktigaste:-) Härligt när man kan förverkliga sina drömmar om även bara för en sommar!!
Kram Cecce
cecce
Annalena Ryytty
Kommentar postad
Åh, jag kommer sakna dessa glada och vackra människor i sina fina klänningar...den mysiga miljön och alla underbara godsaker! Ser fram emot nästa sommar då jag åter kan sätta mig i den mysiga trädgården, bli serverad en kopp te och en bit hallon- och blåbärsaj...lycka! Tänk när jag, min dotter och vår vän inhandlade många bakverk och hade ett litet kafferep/kakbuffé och recenserade de olika godbitarna! Bäst var när min dotter högg in på Toffifémuffinsen och det hördes bara " Mmm..."

Tusen tack för en fin sommar, ni gjorde ett kanonjobb! Njut av din familj och av sommaren!

Svar: Tack snälla du för alla uppmuntrande och fina ord! Kommer saknar er med:-) Så härligt att mötas av leenden och härliga upptåg ute i trädgården:-) Hoppas att vi kan göra en uppföljning nästa år. Har redan börjat fundera på nya bakverk och möjligheter! Tack för att ni kom och förgyllde våra cafedagar!Kram Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben