Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Busy being busy och lite äppelgott.

 
Mer än halva lördagen har passerat och jag har inte blivit färdig med mitt lördagsinlägg förrän nu. Jag springer runt och påbörjar en massa jag föresatt mig att hinna med, bara för att bli avbruten av viljor i olika åldrar och av mina egna planlösa vändningar i Ikeakatalogen. Framför datorn. I receptkataloger och andra till synes lustfyllda stopp på vägen. Busy beeing busy. Och resultatet blir en sörjig gojja av just ingenting. 
 
Jag har så här långt in i lördagen i alla fall hunnit njuta av en god frukost bestående av äppelscones som jag bakade i morse. Ni ska få receptet senare, för de blev riktigt göda. Äpplen kan man göra så mycket gott av och just nu är tillgången på dessa härliga rödgröna frukter stor. Bara att frossa!
 
 
Och så tog jag mig i förmiddags i väg till ett gympapass på Friskis och Svettis som just nu har prova-på-vecka i Lomma inte så långt från där jag bor. Ett härligt pass som gjorde mig både glad och styrkefylld. Viktigt det där, att ta ansvar för sin kropp och hälsa. Kroppen bär oss fram i livets alla kringelikrokar och det är dumt att inte ta hand om den.
 
 
 
Sen ska själen ha sitt. Lika viktigt det. 
Fortsatte på äppeltemat och knåpade ihop en äppelcheesecake med pecan och valnötter som ska avnjutas under kvällen. Can´t wait!
 

Tror jag släpper kraven på produktivitet en stund. Skalar av. Vilar. Samlar ihop. Känns just nu som den bästa metoden till sinnesro.
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
Jag har kommit igång med min träning nu. Känns jobbigt men sååå skönt då man tränat klart för dagen.
Och äta fortsätter jag med. Som sagt...skälen ska ha sitt ;)
Kram!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben