Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Hur man antar en kanelbulle.

 
Ialla fall var det så här, jag och Emma, min äldsta kalasade på var sin bulle under en fikapaus på Ikea i lördags. Vi skulle köpa gardinstänger, garderobsförvaring och en del annat smått och gott som man kan behöva när man flyttar hemifrån och ska sätta eget bo. Det tar på krafterna att springa gatlopp på Ikea och därför kom det väl till pass att unna sig lunch och kanelbulle på Ikeavaruhusets stora restaurang.
 
Kanske skulle jag inte anta min egenbakade kanelbulle på samma sätt då den är god rakt igenom, men dessa industrproducerade kanelbullar är godast i mitten var jag och dottern rörande överens om eftersom de tenderar ha ett torrt och tjockt ytterskal. Trist. En bulle ska vara krämig och bestå av tunna skikt gott vetebröd.
 
Hur äter ni er bulle?
 

Idag frotterar jag mig i kvalitativ bedömning och systematisk kvalitetsredovisning (de ni) i Polhemsskolans aula hela dagen innan jag sätter mig i frisörstolen för att få någon slags ordning på sensommarfrisyren. Inte en dag försent!
 
Hoppas ni alla får en härlig dag!
 
 
Kommentar postad
har nog int eätit bullar på en evighet men bäst är de är nybakta fortfaradne ljumna o sen kall mjölk till
Kommentar postad
Jag gillar ju mer bulle än klet,men den får absolut inte vara torr. Hoppas du njuter hos frissan. Kram Anette
Kommentar postad
Åh man blir så besviken när man köper en bulle som är torr! Önskar dig en fin helg finaste! KRAM

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben