Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man köpt en Magic Bullet.

 
Kvällshimmel. Man behöver inte gå så långt för att uppleva det vackra. Det räcker med att lyfta blicken på väg till tvättstugan ibland. Så lätt att missa.
 
 
 
Och så hämtade jag ut ett stooort paket på posten idag, Överraskade familjen med att köpa en Magic Bullet. Kommer ni ihåg denna magiska manick som klarar det mesta i köket i ett nafs? Om jag inte minns fel visades den upp på TV-shop, för en hel massa år sedan. Kommer ihåg att jag var sugen på att köpa den då, men vare sig ekonomi eller utrymmet fanns.
 
Nu däremot, med en mixer som gått sönder, en familj som tjatar om smoothies, och en med baktokig moder i köket kändes det plötsligt som ett alldeles bra alternativ. Ska prova den i morgon och avlämna rapport om den håller vad den lovar. Kanske kan jag till och med göra eget mandelsmör? Min favortitföda för närvarande.
 
Finns bara ett problem. Var ska jag ställa alla medföljande prylar? Mixer, muggar, lock och dyl. Suck..känns som en omöjlig ekvation att uppbringa ledig yta i redan överfulla skåp.
Nåja. Vill man så kan man. En Magic Bullet kan vara värd en rejäl skåpsrensning. Här ska mixas!!
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
du får rensa ett i skåpen kan nog nästan lova att du har saker i dem som du inte använder :)
Kommentar postad
Men oj vilken fin himmel! Tror bestämt att vi har haft en sån där Magic Bullet men vi har aldrig använt den. Vet inte ens om vi har kvar den eller om den har blivit förpassad till matkällaren. Du får recensera den sen! Så kanske jag ångrar mig att jag inte har den kvar! KRAM
Kommentar postad
Ska bli spännande att se vad du ska göra med den...Kram Anette
Kommentar postad
VI är inne i en smoothie-period just nu, hela familjen.
EN grön smoothie med banan, bladspenat, ingefära, apelsin och ev. avokado också gör susen för en bra start!
GOd också!
Lisa
Svar: Åh, tack för tipset!!!
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben