Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Nu ska här sjungas!

 
Lite sensommarbilder från en av de promenader jag brukar ägna mig åt under tidiga helgmorgnar. Det finns all anledning att ta sig ut...
 
 
 
 
Det här trädet. Passerar det ofta och har sett det i alla dess skepnader. Med knoppar, med löv, utan löv. Lite ensamt måhända men magnifikt och ståtligt och fascinerar mig på något konstigt sätt. Känns tryggt att ha det där, nedanför backen.
 
 
 
 
 
Båtarna ligger fortfarande fastankrade vid bryggan. En liten stund till...
 
 
 
 
 Till sist, en bild från dagens promenad genom en av Lunds kyrkogårdar under eftermiddagen. Lite energipåfyllnad mellan möten och elever gör gott i själen. Vackert..eller hur?
 
 
Har landat här vid datorn och tekoppen i tisdagskvällen. Alla i familjen är ganska trötta så här någon vecka in i höstterminen. Det tar lite på krafterna att ställa om. Förändringsvindarna i dygnsrytm och rutiner är märkbara och när mörkret börja falla vid åttatiden är alla ganska nöjda med att göra just ingenting. Igår kväll sov alla tonåringar och barn vid 21.30. Endast mamman var vaken i ett försök att iordningställa de där räkningarna som ska betalas så här i månadsslut. Det kommer man liksom inte undan.
 
En sak till: Har anmält mig till en gospelkör i Malmö med Gabriel Fors i spetsen som kommer mynna ut i en konsert med Martin Stenmark. Jag och kollegan ska ägna onsdagskvällarna till att sjunga för fulla muggar. Ett friskt och annorlunda görande som jag ser fram emot massor.
 
Önskar er alla en fortsatt fin kväll!
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Vad kul med gospel. Bara att sjunga med Martin är ju en vinst bara det. Spännande. Kram Anette
Kommentar postad
Ååå, önskar att jag bodde lite närmare Malmö så att jag också kunde vara med och sjunga! Det hade varit fantastiskt kul!
Kram vännen
Sofia
Kommentar postad
Jag gick i gospelkören två terminer när jag bodde i Malmö.
Den kören är fantastisk, det är som medicin för själen, både Gabriel och de andra körmedlemmarna. :)

Svar: Vad kul att höra!! Ska bli bli spännande att vara med:-))
Kram Cecce
cecce
Kommentar postad
Otroligt vackra foton & ...Gabriel Fors hihi Allas Gunillas vän ju va skoj :)

/Kram
Kommentar postad
Härliga bilder! :)
Kommentar postad
Men vad kul att sjunga med Gabriel :/) & ändå roligare att få en konsert med självaste Martin Stensnygg :-D

Vilka underbara kort du bjuder på sååå vackert :-)
Hoppas du sover gott nu :-)
Kram
Kommentar postad
Vilken härlig miljö
Kommentar postad
Hej vännen! Ja nog känns det både i kropp och knopp att man är tillbaka i vardagen igen. Jag känner mig så trött och sliten just nu. Vad roligt med kören vännen! Och att få sjunga med Martin Stenmark! Wow! Önskar dig en fin onsdag! KRAM

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben