Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Ny dag. Ny vecka. Nya möjligheter.

 
 
 
Bilder från en dag i slutet på juni, då regnet skvalat över Ystads gator och torg, men slutade lagom till att jag, Lillan och Ann-Louise kom ner till stranden vid Saltsjöbaden. Känns som om det var här och då som sommaren började på allvar.
 
Men nu. Höstkänslan är märkbar både inne och ute. Mörkret faller allt snabbare om kvällarna och blåst och regn präglar även denna måndagsmorgon. Lite för tidigt om ni frågar mig. Med höst alltså. Vill fortfarande andas sommar i klänningstyg och höra barnskratt från  lekplatsen nedanför i sensommarkvällen.  Den ljusa tiden på året  är alltför kort och det gäller att ta vara på den. Och. Jag vägrar tro annat än att det finns soliga dagar kvar att spendera bortom blåst och regnsmatter.
 
Oavsett väder och vind blir det alltid måndag och det är snart dags för bussfärden till jobb. Kvar hemma är tre ynglingar (vi har en övernattande kusin på besök) som njuter av de sista dagarna innan höstterminen börjar även för dem.
Så. Ny dag, Ny vecka! Nya möjligheter. Idag ska jag möta nya, lite nervösa men förväntningsfulla elever - de första för denna terminen. Alltid lika spännande och jag hoppas jag kan ge dem den allra bästa starten. Bäst att sätta fart.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Känns vemodigt vill inte att sommaren ska vara över kram Diana
Kommentar postad
Underbara foto som alltid,vännen .....
Visst är det lite Höstkänslor nu,men...Så ljuvligt :)

/Kram
Kommentar postad
Vilken underbar bild på dig och havet..... Jag gillar din positiva inställning och önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette
Kommentar postad
Älskar denna nystartkänsla! :)

Hoppas allt är bra med dig! Kram!
Kommentar postad
Precis när semestern gick in på sina sista dagar kom det här höstliknande vädret. Jag hade nog gärna sett att det varit lite somrigt ett tag till, men jag gillar att det blev en omstartskänsla. Det är som ett nytt projekt nu med ett nytt vardagspussel att få ihop.
Dina ljuvliga kakbilder får mig att längta efter ett nytt kakkalas!
Kram
Kommentar postad
Klart att du har gett dem den bästa starten <3 Ja jag vill också gärna ha mer sommar, är inte riktigt redo för hösten än även om jag tycker om hösten också. KRAM
Kommentar postad
Måndagar är bra dagar

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben