Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Att ta det med ro.

 
Ett glatt gäng i Malmövimlet i går. Mina två äldsta och jag sprang på min syster, pausade för andra gången och tog en fika på Espresso House på Hansa, det enda stället det gick att hitta plats på. Jo då...vi fick inhandlat en hel del, men mycket återstår, så som det blir när man har en stor familj och många att handla till. Alltså. Idag beger jag mig ut igen. Ligger tyvärr efter i julschemat och lär få skippa en del av det jag föresatt mig i bakningsväg. Men som jag sagt tidigare. Det blir jul ändå och jag försöker ta det med ro.
Huvudsaken är att vi får en fin julhelg tillsammans och har tid för det som betyder något.
 
 
 
Suddig i julvimlet.
 
 
Slutligen bilder på min pyttegran som sonen kallar planta men som jag tycker är söt. Eftersom vi inte ska vara hemma under julen tyckte jag det var en bra kompromiss. Nu står den i hörnan i vardagsrummet och lyser om kvällarna och sprider den där grandoften som gör sinnet mjukt och själen full av julfrid.
 
Nu ska jag sätta igång denna dag med att göra pepparkakscheesecake som ska följa med oss hela vägen till Göteborg bland väskor och julklappar. Det lär bli en full-rulle-dag i kök och bil och shoppingcenter. 
Bäst att sätta fart.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Sötaste Pyttegranen ju ♡ ...
/God Jul Kram!
Kommentar postad
Du gör rätt i att ta det med ro... Jätte söt gran. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben