Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firat jul, passerar Gnosjö och har ett väntande café.

 
Bilder från julen 2014!
 
Blickar tillbaka, så här från SJ-tågets vagn 6, på en mysig, varm och svulstig julhelg - först i föräldrahemmet sedemera i Göteborg där vi firat julafton och juldag hos syster och svågers familj. Och ingenting har fattats oss. Mat i mängder, julklappar, julklappasspel promenader, pepparkaksbak, och lågmält prat har varvats med familjärt umgänge kring stora köksbordet. Kunde omöjligt haft det bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbart är kort och idag vid lunchtid lämnade jag familjen för att ta mig med tåg till Oskarshamn för att hålla mellandagsöppet i cafeet. Mer av det goda väntar alltså och jag ser framemot att komma tillbaks i cafevärmen, vännerna och tidiga morgnar bland degbunkar och kaffekokare. Även im det kräver en hel del organisatoriska kullerbyttor och hjälpande händer från familjen är det mödan värt att få ägna sig åt min passion: Att skapa goda stunder, möten, njutning för alla sinnen, en stunds avkoppling i en annars hektisk värld.
 
Landskapet sveper förbi utanför tågfönstret. Kala men rimfrostiga träd varvas med granar och insjöar och jag tänker att naturen är vacker hela vägen. Från kust, till kust. Från väst till öst. Vintern verkar äntligen ha slagit rot och minusgraderna känns i kroppen. Men hjärtat är varmt och ingenting är självklart. Tacksamheten över en julhelg, en familj, ett café är omättlig.
 
Nu ska här vilas i tågstolen. Några timmars vila och tågdunk- det gör susen!
 
God fortättning till er alla!
Kram Cecce
 
 
 
 
Ann-Louise
Kommentar postad
God fortsättning och ha mysiga dagar i cafeèt ❤️👍
Kommentar postad
är cafet öppet den 29 :)
Svar: Ja, vi har öppet på måndag:-) 10-16!
cecce
Kommentar postad
Vilken härlig jul du har haft!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben