Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man räknar ner.

 
De senaste dagarna har vi knåpat ihop pepparkakshus, bakat saffransbullar och dekorerat pepparkakor på jobbet. Julpyssel har varvats med frenetiskt övande i musikrummet med elever som ska framföra terminens lärdomar på trummor och elbas tillsammans med kollegan och mig på gitarr och piano. I morgon har vi nämligen skolavslutning på sjukhusskolan. Det kommer bli fint och stämningsfullt så som det alltid brukar bli på skolavslutningar.
En termin har passerat. Alla har kämpat, var och en på sitt sätt, och nu är det alltså dags att önska varandra god jul. Välbehövligt för oss alla.
 
I dag har jag bakat baugetter inför fredagens kollegiala avslutning, överkokt chokladkola (trots temperaturmätare...suck) och förberett en saffranscheesecake. Det är minsann mycket att stå i så här i juletider.
Men från och med i morgon eftermiddag kan jag alltså skönja ett jullov. Ett härligt, skönt jullov som ska försöka avnjutas på allra bästa sätt. Det finns små orosmoln i mammahjärtat, men jag hoppas innerligt att allt ska lösa sig till det bästa. Det brukar det göra.
 
Kram Cecce
Tina
Kommentar postad
Hoppas mammahjärtat kan komma till ro.
Kommentar postad
Så vackert Pepparkakshus & ...
Jag hoppas MKamma ♡-at får ro/Kram finaste du!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben