Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vackra kakor och en trasig dator.

 
Busy day!
 
För att pigga upp mig själv och påminna om allt det positiva i tillvaron visar jag lite bilder från helgens kakbak. Tre olika sorter. Goda. Spröda. Söta. Det vackraste jag vet.
 
Och det kan behövas efter eftermiddagens smärre utbrott, då stämman flög upp i vad som kan närma sig falsett.
När jag skulle skrida till verket för att betala mina räkningar (bara det), gick min ena Mac Book inte att få liv i. Död, helt enkelt. Gick inte att ladda batteriet. Gick inte att starta. Gick inte att lirka med eller prata snällt med.
Såsmåningom framkom att en viss liten dam hade råkat välta ner datorn från bordet ( men bara liiite).
Det var någonstans här falsettstämman ljöd som värst.
 
Nåja. Jag kan se det positivt. Det blev inga räkningar betalda denna sidan fredag. Oturligt nog har jag mitt bankid just i trasdatorn och jag har dumt nog inte gjort kopia på filen eller skaffar mobilt bankid till mitt lönekonto.
Morgondagen innebär besök på banken i jakten på ett nytt och kravställarna får vackert vänta på sina betalningar tills nästa vecka.
 
 
 
 
För övrigt:
 
Tvättider, matlagning, idogt vardagsgöra blandat med förlösande skratt under arbetstid åt minnet av mig och kollegan under en föreläsning för ett år sedan.
 
Ändå.
Behöver de där kakbilderna i kväll. Lite positivt tänkande. Det är nu jag lyfter blicken och tänker framåt. Fredag. Helg. Finbesök från Oskarshamn. Fikastunder. Ledighet.
Det finns så mycket liv att leva. Med eller utan dator.
 
Kram Cecce