Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När hjärtat längtar och fint besök!

 
Undrar hur många citronmarängpajer jag bakat och skurit upp denna sommar? Åtskilliga bitar skulle jag tro. Just citronmarängpajen är en av våra populäraste bakverk och skärs upp i lagom stora bitar vid 10-tiden varje dag innan jag bär ner den till cafeet. Vi serverar vår citronpaj med lakritsgrädde!
 
 
 
I fredags kom min äldsta dotter Emma och hennes farmor på besök! Åh, vad jag blev överraskad! Anade ingenting och helt plötsligt bara stod hon där. Emma, som i dagarna flyttar till egen lägenhet i Lund. Som jobbar mer eller mindre hela sommaren. Som är vuxen. Som har livet fullt av vänner och upptåg.
Blev så glad över att se dem båda och över fikan vid skuggplatsen vid husfasaden. Tack för att ni kom!!
 
 
 
 
Och så en tårta jag bakade igår. En glutenfri chokladtårta fylld med körsbärssylt och grädde! Pudrade med körsbärssylten med lite rålakrits för en ännu godare smak. Hoppas hinna skriva ner receptet till er under dagen eller i morgon!
 
Nu ska jag förbereda mig för söndag och en en solig trädgårdscafedag! Ser fram emot varje ny dag här i Oskarshamn, även om en viss hemlängtan ibland gör sig gällande. Mest efter barnen som jag nu inte fått rå om på länge.
 
Önskar er alla en strålande dag!
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Åh....Underbart med sådant besök förstår att det kändes i hjärtat :)
Ha det gott/Kram
Kommentar postad
Åååh, så underbart med oväntat finbesök!! Förstår att du blev glad och överraskad :)

Hoppas ni haft ännu en toppendag i cafeét och att du får en skön ledig dag imorgon!

Kramar Bella
Kommentar postad
Härligt för mammahjärtat att få så kärt besök. Hur länge kommer ni ha öppet? Är ju så inställd på att besöka dig, men vi kan inte komma iväg förrän nästa vecka, hoppas ni har öppet då med. Kramisar Tina
Svar: Hej Tina! Vi har öppet hela juli månad! Du hinner😊 Men ta det som det kommer, man ska inte stressa på semestern. Kommer säkert att fortsätta cafeverksamheten även nästa sommar! Men det skulle va så roligt att se dig här! Välkomna!! Tänk bara på att vi har stängt på måndagar. Skicka ett meddelande innan så jag säkert finns på plats! Kram!!
cecce
Kommentar postad
Vilket fint besök.....Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben