Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man flyttar in.

 
 
Ojoj...vad det regnade igår. Regndropparna studsade mot sjöblöta trädgårdsbord och lutande avställda stolar och inte en fikagäst syntes när i trädgården. Förutom en tapper yngling då. Troligen på resande fot genom Sverige och villig att sitta under regntunga moln i en stunds uppehåll i regnskvalandet.
Som tur är finns det plats inomhus för ett tjugotal gäster och vi försökte göra så mysigt och somrigt det bara gick. Vi tände ljus och bjöd på saffranspannkaka med hemlagad jordgubbssylt och en nygjord jordgubbstårta åkte in och ut ur kylskåpet då kyldisken fortfarande inte funkar.
 
 
 
 
 
 
Inga sura miner här inte!
 
 
Vi försökte hålla humöret uppe....
 
 
....och fikagästerna strömmade in, blöta med glada!
 
 
Man kan ju alltid rensa faten på gårdagens tårta...
 
 
....och leka lite med kakor och Micce Rylanders fina tavlor som hänger i cafeet under hela juli månad.
 
Idag kommer Lisbeth och hennes svärmor på besök! Ser framemot lite skånsk fägring, dialekt och hemmafolk här i småland. Dessutom har vi ledig dag från cafeverksamheten så vi ska försöka hinna ikapp oss själva och de göromål som har en tendens att inte hinnas med.
 
Blir en bra måndag det här!
 
Kram Cecce
 
Annalena Ryytty
Kommentar postad
Hej hej! Jag tycker ni ser ut att ha det riktigt mysigt igår, trots regnet. Tända ljus, vackert porslin och en massa godsaker kommer man långt med...och på det ett glatt humör! Jag hade gärna myst och gofikat hos er! Hoppas jag snart kan göra det! Ni är jätteduktiga, tjejer!
Kommentar postad
Så fina somriga bilder ♥
KRAM Helene.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben