Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vad jag älskar detta ställe!

 
Lite blandade bilder som jag hittade i mitt bildarkiv som jag inte hunnit visa. 
 
Den översta är från förra veckan när Lillan var på besök. En tidig morgon då jag och Charlotte springer mellan kök och cafe för att iordningställa trädgård och bakverk. Stolar och bord väntar på att fyllas och solens morgonstrålar letar sig fram mellan husfasaderna. Lillan, alltid glad och pigg, blir liksom pricken över i när hon omfamnar dagen. Uttrycker fint vad vi alla känner.
 
 
 
Och så en vacker håruppsättning som Charlotte gjorde strax innan öppningsdags. Ska man hjälpa till med serveringen gäller det att vara fin! Den lilla flickan var så stolt!
 
 
 
En bild tagen vid en promenad längs hamnen här i Oskarshamn. Molnen var tunga och strax efter bildtagandet öppnade sig himlen och regnet öste ner.
 
 
 
Lisbeth och Kerstin, jag och Lillan sökte skydd hos Glassbåten där vi intog en utsökt lunch med laxröra, pommes och bröd. Regnet strilade men vi satt tätt och värmde oss i umgänge, glada över att få ses och vara tillsammans en liten stund.
 
 
Här blir Kerstin och Lisbeth serverade kaffe av Allis. Åh, det värmer så när vänner tar sig de trettiofem milen hit, för att hälsa på! Blir glad över alla som kommer hit och ger mig en bit hemma!
 
 
 
En bild på Lillan tagen av Lisbeth som just gett Lillan såpbubblor i present! Tack!
 
 
 
Och här står jag och lyser gul under träden, på stengången som leder till gula huset där jag bor. Blusen köpte jag på rean på Lindex för någon vecka sedan. Den bor jag i mer eller mindre. Älskar färgen och det skira, svala tyget!
 
 
 
Till sist: En vy från trädgården och cafeet tagen igår. Vad jag älskar detta ställe!!
 
Nu är det en ny dag, torsdag tror jag bestämt och jag ska fälla ihop den här datorn och bege mig hem till Charlotte och sätta igång ugn och bulldeg. Dags att skynda sig!
 
Ha en fin dag alla fina läsare!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Du är superläcker i din nya blus och det ser jätte mysigt ut. Kram Anette
Viktoria
Kommentar postad
Ser så mysigt ut. Skulle gärna ha kommit om det inte vara så långt hemifrån mig.
Nu får jag ägna mig åt att riva vårt gamla förråd istället.
Fast det skulle vara bra mycket trevligare att komma till ert café!!
Kram
Kommentar postad
Underbart att följa er på detta ljuvliga cafe. Kram
Svar: Tack Jenny!! Synd det är lite långt iväg för er som bor i skåne! Men har du vägarna förbi…:-)
Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben