Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vad vore jag utan?

 
Sommaren är vacker. Det är bara så. Och bilden är från mitt föräldrahem dit jag anlände i lördagskväll för en snabbvisit. Mötte nästan alla mina syskon och syskonbarn som av bland annat en stundande konfirmation fanns på plats. Huller om buller möttes vi i uterummet och upptog varenda vrå av ledigt sovutrymme när tiden närmade sig midnatt. Själv landade jag på en madrass på golvet. Tätt och nära en mammalängtande åttaåring.
 
Kanske inte nämns så ofta här, men de tysta folket runtikring mig, min familj, mina hjältar som möjliggör min cafeverksamhet och frånfälle från hemmalivet där jag annars har min viktigaste roll. De som stöttar och fixar, hämtar och lämnar mina barn på alla möjliga och omöjliga ställen. Som kör mil efter mil för att trygga och lugna, som fångar upp alla lösa stycken logistik och som aldrig finns längre bort än ett telefonsamtal. Vad vore jag utan? 
 
Tack.
 
 
Idag bar det iväg till Åsljunga  för att hälsa på min konfirmandlägrande son och hans kusin. Luften var tung och het men sinnet lätt och glatt. Härligt att se ynglingarna trivas och må bra! 
 
Sökte svalka på bryggan vid Åsljungasjön mellan middagsmat och föräldrasamling och en del tog hann ta ett dopp innan det varma heta byttes mot befriande regn och åska. Det sistnämda inte så befriande måhända. Mer ett mullrande och lysande skådespel som fick eftermiddagsaktiviteterna att sluta någon timme tidigare.
Men ändå. Skönt som omväxling.
 
 
 
 
Tillbaks i gula huset, efter en regnig färd på E4 och väg 37, är det åter dags att krypa till sängs. Nöjd. Mätt. Lite trött och med en upprymdhet över en ny veckas utmaningar i kök och trädgårdscafe. Ska göra mitt yttersta för att denna sista vecka i drömcafeet ska bli så god och bra som möjligt. Ser fram emot många glada timmar med Charlotte, kakor, fladdrande dukar och härliga gäster innan det är dags att stänga ner för denna sommar.
 
Må så gott!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Åh så fint du skriver om din härliga familj! Skönt att ha dem i sin närhet och som trygghet!
Hoppas du fick en dos barnenergi igår och njuter din sista cafévecka!! Hör av dig om Sthlm väntar.

Kram
Kommentar postad
Önskar att jag hade haft möjlighet att komma och hälsa på på ert café! Min man tittade just på några av dina bilder av bakverken och han pekade ut både ett och annat som han gärna hade provat!
Hoppas att det blir en underbar sista vecka för dig!
Kram
Kommentar postad
Fint tack. Ja, vad vore vi utan nära och kära....guld värt. Kram Anette
Kommentar postad
Det är tur man har sin familj ❤️ Vad vore man utan dem :-)
Vilka mysiga stunder du fått i helgen :-)
Ha en superfin sista vecka på caféet
Kram
Kommentar postad
Det är tur man har sin familj ❤️ Vad vore man utan dem :-)
Vilka mysiga stunder du fått i helgen :-)
Ha en superfin sista vecka på caféet
Kram