Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Att se det från den röda sidan.

 
 
Köpenhamn alltså! Finns nog ingen mera färgstark stad. Och idag bestämde jag mig för att skildra alla varma, härliga nyanser av rött jag kunde hitta. Köpenhamn och rött hör liksom ihop. Pölseröd färg i en pulserande och gemytlig stad. Vi hade tur med vädret och solen lyste och vinden var ljum. Köpenhamn sjöd av liv och doftade sött, blommigt och kryddigt på samma gång. Vi tog en avstickare från Ströget och spatserade gata upp och gata ner och fann de mysigaste butiker, konstigaste kläderna, godaste glassen, sötaste prylarna och häftigaste lakritslatten och mycket, mycket mer än vad jag orkar skriva om så här i natten mot torsdag.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En fantastisk junionsdag med insupande av sommar,  värme, shopping, och umgänge med en fin vän.
Vad mer kan man önska?
 
Hoppas ni alla haft en fin dag.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Köpenhamn är en härlig stad. Lakritslatte?....Klart att du har hittat det haha. Det låter spännande. Kam Anette
Kommentar postad
Underbart i Rött .....
/Kram fina du
Kommentar postad
Köpenhamn är en ljuvlig stad som gjord för hygge, så härligt du fångat staden i rött. Ha en fortsatt fin dag. Kram Åse
Kommentar postad
Ett besök i ett soligt Köpenhamn med bästa sällskapet kan ju inte bli fel, härligt med en sådan toppendag!! Hoppas ni får fler goa dagar tillsammans och jag sitter i skrivande stund och klura på hur jag ska kunna komma och fika hos dig i sommar. Sambon har ju bytt jobb så det blir inte många lediga dagar för honom i sommar, men jag har en liten plan som jag hoppas kan gå i lås :)

Ha det bäst och hälsa A-L

Kramar Bella
Svar: Ann-Louise hälsar tillbaka!Skulle vara superkul om du kunde komma! Hör av dig om planen går i lås så jag säkert är på plats:-) Som det ser ut nu kommer ha stängt på måndagar (kan va bra att ha med i planberäkningen), annars öppet hela juli ti-sö 11-17! Välkommen!

Kram Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben