Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Nytt i köket!

 
Lite bilder från mitt kök som jag gick loss på igår. Snurrade på köksbordet, vände upp och ner på mattan, hämtade in en hylla från vardagsrummet och fixade till bland receptböckerna. Sådana saker man kan göra när man har lediga dagar framöver att spendera, har sommarlov och mindre saker som drar i rockärmen över att bli sedda. Gjorda. Eller...i mitt fall har jag en hel del göromål att ta tag i. Inlägg att skriva. Väskor att packa. Badshorts, extra t-shirts att köpa inför sonens förestående konfirmationsläger. Kakor att baka till cafeet om öppnar inom kort. Men ändå. Jag tar en sak i taget och hoppas det håller.
 
Och. I morgon kommer Ann-Louise för att spendera några dagar i skåne och om inte förr, brukar den där städningen och iordningställandet bli av då det vankas gäster. Tur är det!
 
 
Annars denna morgon:
 
Bakar baguetter som jag tänkte gä över med till Kerstin som fyller år idag. Grattis!! Det är för närvarande ett farligt mixande med surdegar och jästmängder och nattjästa degar i köket (kommer snart ett inlägg om det) och jag försöker portionera ut försksbröden till grannar och vänner innan jag själv förvandlas till en överjäst deg, sprickfärdig och sällik. Risken är överhängande! Men....det är inte mycket som slår nybakat bröd.
Gott. Gott. Gott.
 
 
 
Önskar er en fin måndag!
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
Så fint du har det vännen! Det är ju så roligt att flytta runt på lite saker där hemma så känns det helt plötsligt som nytt! KRAM
Kommentar postad
Men hörrudu, vilken himla tur att hon den där Ann-Louise inte störs av nån eventuell dammråtta, är helt ok på att baka och trivs bäst i ett kreativt kaos där umgänget och samtalet är det viktigaste! Går lika bra med tystnad med!

Kram
Kommentar postad
Du har så fint och mysigt i ditt kök, och det blev bra då du snurrade bordet, blir lite sugen att göra om här hemma nu... Njut av måndagen! Varmaste kramar!
Kommentar postad
Vilken ljuvligt kök du har, älskar färgerna och harmonin.
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben