Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Skärpt och skakig på väg mot sommardrömmen.

 
Lite bilder från gårdagen då solen sken och vi satt i Lisbeths växthus och åt blåbärspaj. Sommarfeeling!
 
 
 
Lisbeth förstår, liksom jag, vikten av en god rålakrits (denna gång från Haupt Lakrits) till det blåbärssöta. Gillas!!
 
 
 
Rebecca hade lyckan att få en liten (?) Bob i knät!
 
 
 
Två fina vänner...
 
 
...och en gladfin dotter.
 
Vaknade i natt av regnets smattrande mot fönsterrutan. Gårdagens strålande sommarväder tycks ha tagit en paus. Men efter regn kommer sol, sägs det och vi hoppas på många soliga dagar framöver.
 
När detta inlägg publiceras sitter jag förmodligen bakom ratten någonstans på vägen mellan Växjö och Oskarshamn, på väg mot sommarens stora bedrift och händelse: Att driva ett cafe´!
Jag är både full av förväntan, beredd på mycket arbete, många roliga möten, men också lite rädd. Ja...faktiskt. Den där rädslan som infinner sig när jag ställer mig bakom konditoridisken och gästerna anländer. Den där rädslan som suger till i maggropen och får mig både skärpt och lite skakig på samma gång. Den där rädslan för att inte duga. Att inte räcka till. Att inte smakerna ska sitta mjukt i gommen. Rädslan för att misslyckas. Ja...den infinner sig.
 
Samtidigt tänker jag att den inte ska få vinna . Inte denna gången. Jag motar bort den med ett leende och en rak rygg.
Jag är glad för möjligheten och för lyckan som följer över att ta steget och följa sin dröm. Här ska bakas, serveras kaffe, glädjas åt varenda kotte som kommer in genom cafédörrarna och som förhoppningsvis är gladare när de går än när de kom. Det är i alla fall min ambition. Att göra mitt bästa och baka de bästa och godaste kakorna på denna sida jordklotet.
 
Hoppas vi ses!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Du behöver inte alls vara det minsta orolig för att inte duga,inte räcka till eller att inte smaken sitter - Du ÄR fantastiskt!!!
Naw...Så'n söt liten Bob hos finaste dottern/Kram på Er!
Kommentar postad
Underbara sommarbilder!
Men du...du kommer klara det galant! Och jag tror att ni kommer bli favoritfiket =)
Kram
Y
Kommentar postad
"Pirr i magen¨ är bra! Konstigt om du inte haft det! Önskar av hela mitt hjärta att din julimånad blir precis så som du önskar! Ta hand om dig, lycka till men framför allt MÅ GOTT och NJUT!!
Kram Y
Kommentar postad
Mysfika, det ser gott ut. Härligt med glada fina dottern. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben