Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vad man gör med ett lager Cupido chokladskålar.

 
Klockan har passerat midnatt, men Ann-Louise och jag sitter fortfarande vid köksbordet bland kamerasladdar, vinglas, chokladskålar och en halvöppnad Cupidoask från besöket i Kalasfint - en liten söt butik med allt man kan behöva för ett anständigt kalas. Jodå. Vi har varit i Ystad hela dagen och andats in anrika gamla byggnader, gått på kullerstensgator, fotograferat klängrosor mot korsvirkesfasader, käkat kardemummabullar på kritvit sandstrand, beskådat Saltsjöbadens hotellgäster endast iförda vita badrockar fritt flanerande längs strandkant och brygga och förundrats över badande folk i ännu alldeles för kallt badvatten.
Okomlicerat varande i vilsamma miljöer.
 
 
 
 
 
Och så köpte jag upp hela lagret av cupido chokladskålar påhejad av Ann-Louise, som till skillnad från mig vet hur man förhandlar fram det bästa priset på ett sista-lager-cupido-kartonger. Min tanke är att fylla de små skålarna med mousse i sommar och servera dem på trädgårdscafeet. Vid hemkomsten och fyllde vi dem med denna vita chokladmousse och konstaterade att min tanke var hållbar. Supergott! 
 
Försöker övertala Ann-Louise att bli min personliga lilla uppköpare.
 
Hon har i alla fall inte sagt nej. 
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Ja tänk om man hade hat den förmågan. Lyckliga du som har förmågan i en vän i all fall. Kram anette
Kommentar postad
Wow... Så vackert i Ystad & såååå gottia de där cupido chokladskålar med mousse ser ut!!

/Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben