Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Värt all väntan.

 
Solen skiner och det är fjorton grader varmt. Jag har nyss kommit hem efter veckans första arbetsdag och det är fortfarande dag kvar att spendera. Det skulle nästan kännas skamligt att klaga, trots att köksregionen inte såg ut som när jag lämnade den i morse (två tonårskillar och två åttaåriga små tjejer har härbärgerat friskt). Tappade därav fattningen ett tag, så till den milda grad att den snart artonårige ynglingen stängde balkongdörren för att slippa skämmas för eventuella soldyrkande grannar.
Nåväl. Köket är städat och kycklingen i ugnen och jag är lugn och fin igen. 
 
 
Emma och jag provade en ny sorts Ben&Jerryglass i helgen - Greek Style med frozen yoghurt och jordgubbar. Frisk och god även om vi båda konstaterade att hemmagjord lakritssemiffreddo är snäppet bättre.
 
 
På tal om glass. I helgen öppnade sommarkiosken här i byn. Kiosken med skånes godaste mjukglass. I alla fall om man får tro den halvtimmeslånga kön som ringlade sig fram mellan strandpromenad och landsväg. Lillan var överlycklig när cykleturen helt plötsligt fick ett mål. Värt väntan i dubbel bemärkelse. Värt en halvtimme i kö, och värt den långa vinterns mörka varande. Äntligen är vi här.
 
 
Men nu är det som sagt måndag. Även om helgen är slut är solen kvar och arbetsveckan som ligger framför känns inte så tung. Jag vet att jag tjatar lite nu...men det gäller att ta till vara varje liten dag. I solen. I våren. I förväntningarna inför en stundande sommar. Den bästa tiden är nu.
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Det har varit riktigt glassväder i helgen, så härligt. Kram Anette
Kommentar postad
Vad fint du fått här inne!
Och yummie vad gott det ser ut med glass! Slurp!
Kram, kram!
Kommentar postad
Vilka läskande bilder! Ja nu längtar man efter sommar, sol, värme och massa massa god glass.Ha en bra kväll! //Carola
Kommentar postad
Åh den mjukglassen såg verkligen god ut, måste verkligen ha varit väl värd väntan! KRAM
Kommentar postad
Nu blev jag riktigt glassugen!
Kommentar postad
Inte lite sugen man blev på glass nu =)
Nu är det vår på riktigt! Så underbart!

Önskar dig en fantastisk torsdag!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben