Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vilse i tiden.


 
Har hållt på med detta inlägg i några timmar nu..haha. En mammas lott är att ständigt bli avbruten i sina göromål. En hårborste som ska hittas, magar som ska mättas, kompislämningar som utlovats...ja, ni fattar.
Däremellan fastnar jag själv i någon slags ställtid i mailläsande, surfande och ostrukturerade rörelser. Lite lagom odiciplinerat men ack så skönt ibland.
 
Och tiden gäckar oss lite denna söndag då sommartiden slår till. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Å ena sidan är det skönt med de ljusa kvällarna...å andra sidan...trivs jag inte alls så här i skarven mellan timbytena.
Känner mig jagad av förlorad timme och vilse i tiden. Nåväl, det brukar lösa sig om en vecka eller två då allt fallit på plats.
 
Annars skiner solen från en klarblå himmel! Våren är här för att stanna tror jag bestämt. 
Otroligt inspirerande och uppiggande!
Så har jag bakat focaccia och små sockerkakor ur en form jag köpte i fredags som jag var bara var tvungen att prova igår, med de sötaste som portionssockerkakor som resultat. I dag ska jag dekorera dem med vitchoklad med jordgubbssmak. Perfekt att njuta av till trekaffet på balkongen i om en stund,
 
 
Gerberablomman som jag fick i måndags i samband med invigningen av Yves Rocher lyser fortfarande på köksbordet.
 
 
 
Recept och bilder återkommer jag med lite senare. För nu ska jag ta tag i den där städningen som jag skjutit upp allt för länge. Man kommer till en punkt då den helt enkelt inte går att undvika. Speciellt när solstrålarna studsar mellan golv och tak. Det som gömts i snö....
 
Hoppas solen skiner på er alla!
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
Underbara små söta sockerkakor & säkert fantastiskt goda hihi...
Ljuvlig Gerberablomma mé & fin dotter du har/Något lite vilsna kramar från mig i goaste vårsol!
Kommentar postad
Hoppas kakorna smakade :-)

En mamma måste vara flexibel ;-)

Jag var på tjejträff igårkväll & dottern ringde 2ggr för "dumma" frågor.. En av de andra tjejerna, även hon mamma sa Så hon ringer "sambandscentralen" & det har hon rätt i en mamma är som en sambandscentral som ska se till att allt fungerar ;-)

Ha en skön söndag!
kram ☀

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben