Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Yves Rocher - Liv älskar liv!


 
I går kväll begav jag mig iväg till Mobilia i Malmö för att vara med på Yves Rochers butiksinvigning, ett event anordnat av Loppi.
Som vanligt med andan i halsen och lätt stressad för att hinna i tid efter arbetsdagen och organiserandet av flocken barn. Kände mig helt ärligt inte helt på topp inför kvällens begivenheter.
Två timmar senare gick jag ut i kvällskylan mot bilen - betydligt lättare till mods, smittad av värme, inspiration, makeuptips, franska snittar, glatt umgänge och en välfylld goodiebag i handen.
Ett bra betyg på en fin kväll.
 
Mitt förhållande till Yves Rocher sträcker sig så långt tillbaka som till åttiotalet. Gymnasietiden. Postordertidngen med namnet som jag inte visste hur det skulle uttalas - Yves Rocher - bläddrades fram och tillbaka innan beställningen gjordes på beställningsarket i katalogens slut. Och sen -  en spännande väntan på postbilen med paketet med väldoftande innehåll.
 
 Dryga tjugo år senare stod jag här - i en glänsande butik - och tänkte att något måste detta företag gjort rätt, som fortfarande håller måttet vad gäller kvinnors skönhet och är i ständig utveckling och forskning mot produkter med största respekt för växtriket och vår miljö.
 
Och det är väl just detta som kännertecknar Yves Rochers produkter. Växtrikets livskraft och effektivitet som källa till skönhet. Liv älskar liv.
 
Hands-up!
 
 
 
Nu öppnas alltså dörrarna upp för en butik på Mobilia (för övrigt min gamla arbetsplats) i Malmö.
Vi tjugo bloggare blev väl omhändertagna av den duktiga butikspersonalen, fick lyssna till Anneli- VD för Yves Rocher och blev bjudna på champagne och goda tillbehör.
 
Kvällens fotograf: Tommytott.
 
 
 
Malin fick sitta i makeupstolen och blev sminkad samtidigt som vi andra fick användbara sminktips och råd om produkter att använda till vardag och fest. Och ja, Malin blev om möjligt ännu snyggare!
 
 
 
Experthjälp!
 
 
 
Doftar underbart!!
 
 
 
Som sagt. En njutbar kväll!
 
Inte nog med det. Med oss hem fick vi en goodiebag fyllld med ett urval av Yves Rochers sortiment.
Ska bli spännande att prova!
 
 
 
 
För att ni inte ska gå lottlösa ni heller erbjuder Yves Rocher, alla er som kikar in här,  50 kr att handla för när man handlar för minst 200 kr. Ange bara koden "LOPPIEVENT" vid kassan!
Giltigt t o m 15/4 på yves-rocher.se och i Yves Rochers butiker i Malmö.

Ett erbjudande ni inte bör missa, om ni frågar mig!

Kram Cecce

Kommentar postad
Åh ser ut som att ni hade en supertrevlig kväll vännen! KRAM
Kommentar postad
Godmorgon! Så fina dina bilder blev..ångrar mig jätte mycket att man inte hade med sig ordentlig kamera..men det kommer säkert fler gånger..
Ha en fin onsdag..kram
Kommentar postad
Först vill jag säga.. VAD FINT DU HAR FÅTT DET HÄRINNE!!!

Vilken trevlig kväll :-)
Yves rocher tror jag nästan alla iaf ngn gång stiftat bekantskap med :-)
Faktiskt bra produkter :-)

Ha en fin onsdag!
kram
Kommentar postad
Ser ut som du haft en riktigt trevlig kväll. Har nog aldrig testat deras produkter förr, faktiskt.

Kika gärna in hos mig i dag om du vill vara med i tävlingen om en ljusstake som heter just Liv. Kram.
Kommentar postad
God middag! Jodå jag vara där i måndags kväll med..inte lätt att prata med alla...såg dig och du såg riktigt trött ut...absolut får det bli fler gånger...:) Om inte något event så kan vi alla träffas på en kaffe & fika och lära känna varandra lita..Vart i Skåne bor du då?
Ha en fin onsdag..kram kram
Kommentar postad
Det både låter och ser jätte trevligt ut. Kram Anette
Kommentar postad
Ser ut att vara en riktigt mysig tillställning.
Alltid kul att få lite tips och råd
Kommentar postad
Ser ut att vara en riktigt mysig tillställning.
Alltid kul att få lite tips och råd
Kommentar postad
God eftermiddag vännen!
Hoppas att allt är bra med dig och du får en fin dag..Här blir det snart ner o lämna min lilla på förskolan,,den stora lämnade jag i morse de skulle på bio så det blev mor o dotter mys på emporia en stund..sen blir det jobba för min del..mindre skoj.Ha en mysig kväll sen..krma kram