Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

En klänning till.

 
 
 
Fick hem den här skönheten med posten igår. Blev överförtjust i den klänning Ann-Sofie hade på sig på Sojka och Walles Event i lördags. Ett event jag tyvärr inte deltog i utan fick följa lite på avstånd via fb och instagram. Applåderade inombords och tänkte förtjust att den klänningen alltså! Den ska jag gå runt och servera kaffe i, under sommaren på cafeet. Perfekt för ändåmålet. Gillar färgen och 40-talslooken och tyget som är svalt och faller lätt mot som såsmåningom kommer bli en sommarvarm hud.
Visst är den fin?!
 
 
 
 
 
Misstänker att det kommer gå åt en del serveringsklänningar i sommar och det kan vara bra att ha en del på lager.
 
Mer i dag då?
 
Fick ett trevligt telefonsamtal i går med en inbjudan L´Atelier Nespresso och eventet Cafe Gourmand då Nespresso öppnar upp i samband men Bocuse dÓr Europe 2014. Åh! Så roligt det hade varit att kunna vara med när hela stan kryllar av gastronomi och kockar och bagare och konditorer. Att dessutom få njuta av Chrisina Gyllners bästa bakverk hade varit pricken över i liksom att få träffa likasinnade bakverksnördar
Nåväl..det kommer kanske fler tillfällen. Kan inte låta bli att önska att jag hade närmre till huvudstaden, i alla fall vid vissa tillfällen. Tack för inbjudan i alla fall!
 
Nu fortsätter denna soliga torsdag. I eftermiddag ska jag göra ett besök hos frisören. Ska bli skönt att få ordning på alla slitna hårtoppar.
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
Åh,den är söt-söt hihi passar perfekt ♡ ...
/Kram
Kommentar postad
Åh så fin, sitter som ett smäck på dig. En sån rolig inbjudan dessutom. Kram.
Kommentar postad
Jättesöt klänning. Men så ska det väl vara - söt klänning till söta bakverk ;)? Nästan så att man kanske får ta sig en smålandstur i sommar för att se allt som är så välmatchat och genomtänkt.
Lycka till med caféet! Det ser så himla mysigt ut på de bilder du visat.

Kram!
Kommentar postad
Vilken fin klänning. Du kommer att vara så fin. Jag önskar också ganska ofta att jag bodde några mil närmare Stockholm..... Kram Anette
Kommentar postad
Men åh! Det står ju verkligen Cecce på den klänningen! Den känns verkligen Du! Önskar dig en fin fredag finaste! KRAM
Kommentar postad
Åh så snyggt den satt på dig!!!! :D Helt perfekt ju ! Vad roligt att jag kunde inspirera! :D