Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Full rulle och lite räkmacka och polkagriscakepops däremellan.

 
 
 
Bilderna är från går då jag och kollegorna unnade oss en fredagslunch på Grand Hotell i Lund. Ska det va så ska det va. Ett av våra favoritintag är deras räkmacka som inte går av för hackor. Att dessutom få avnjuta den med vänner i rustik festlig miljö gör inte saken sämre.
 
Resten av fredagen gick undan. Minst sagt. Hamnade i säng en bit efter midnatt efter att ha tagit mellansonen till frisören, hittat både ny vinterjacka, vinterskor, känning, feststrumbyxor och glitterskor till Lillan, utan större konflikter. Puh! Det blev ett givande och tagande gällande snygghetsfaktor och mammans mera praktiska tänk, men det gick bra och nu är den lilla rustad både för vinter, julfirande och en kommande Nobelmiddag på skolan.
Vidare blev det fredagshandling i matbutiken och enchiladas till middag innan jag började förbereda dagens event.
 
 
 
Idag ska jag nämligen bistå med hjälp och servering på en julmarknad i Åsljunga. Gjorde cakepops med polkagrisströssel och choklad- och lakritsbollar som jag ska ta med mig när jag och barnen kör upp idag. Kommer bli ett fantastiskt cafe´ bland alla andra fina utställningar och försäljningsstånd på den gamla gården. Julmarknader är alltid mysiga tillställningar.
 
Nu är det dags att väcka resten av familjen. Själv har jag varit vaken ett bra tag och tagit fram hela mitt förråd av vånings- och uppläggningsfat som också får åka med liksom en hel del annat bra-att-ha-på-ett-café-prylar. 
 
Önskar er alla en fantastisk lördag!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
såg riktigt smarrigt ut
Trevlig Helg
Kommentar postad
Wooo....Den Räkmackan alltså ♡
/Kram fina du!
Kommentar postad
Jag älskar julmarknad, så mysigt. En bra början för att få rätt feeling. Kram Anette
Kommentar postad
Trevligt med en utelunch med kollegorna och räkmackan ser ju riktigt smarrig ut!!
Visst är det mysigt med julmarknader, skulle kunna gå på hur många som helst :)

Hoppas dagen varit bra!

Kramar Bella
Kommentar postad
Kikar in o önskar dig en mysig advent. Kramisar Tina