Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Första dagen på resten av mitt liv.

 
En bild från i somras, Ann-Louise var på besök och sommaren nyss vaknat. En skön och avslappnad stund vid köksbordet med vännen från Stockholm. Vi smuttade på svalt rosevin och planerade den förestående Köpenhamnsturen och njöt av ledighet och umgänge.
 
Några dagar senare skulle jag påbörja drömprojekt-trädgårdscafe och servera kaffe och baka kakor till hundratals gäster. Fantastiskt.
 
Vaknade upp till denna måndag med tillförsikt och en känsla av nystart. De senaste veckorna har varit lite utöver det vanliga i form av kvällsaktiviteter, kurser, örtskola och möten. De vanliga välbeprövade rutinerna har naggats i kanten liksom sömn och kosthållning. Och efter en sommar med hårt arbete utan tillstymmelse till semester är trötthetsrynkorna synliga.
 
Men nu. Måndag. En chans att börja om. Inga kalas att förbereda, inga inbokade kvällar (förutom en körövning) och inga andra åtaganden som får mig att brottas med tiden.  Så nu antar jag alltså denna vecka. Skruvar ner och ställer om och börjar på nytt. Första dagen på resten av mitt liv och jag fokuserar på allt det positiva som finns och är och som kommer. Ett nattjäst frukt-och nötbröd i väskan, ett givande arbete, sköna arbetskollegor, de finaste barn och färgsprakande lövhögar sätter guldkant på en hägrande liten oktobermåndag. Livet är gott.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Tycker att det låter ypperligt! Lycka till på din nya resa <3 Vi har bara en chans, en kropp och ett liv det ska man ta vara på! Kram
Kommentar postad
Fina du, hoppas din start på veckan har varit bra. Kram anette
Kommentar postad
det bra positivitet är bra o föder dessutom mer av den varan

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben