Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Jag är snygg ändå och andra stolligheter.

 
 
 
 
Ovantående bilder är från senaste Stockholmsbesöket när jag, Ann-Louise och Emma satt på Östgötakällaren och åt middag och hade det allmänt trevligt. Och så skulle det tas blider i vanlig ordning. Ha ha...det där  med att ta bilder på två stolliga damer kan vara lite krångligt. Dottern höll god min och bet ihop. Till slut blev det en bild båda var nöjda med. Pust.
 
 
Fredag. Och fortfarande höstlov. En dag till av kravlöst varande i mitt röriga lilla bo.
Formligen älskar de här morgnarna när jag bara kan gå upp och sätta mig i tystnaden vid köksbordet och dricka kaffe i lugn och ro utan någon stress. Övriga höstlovslediga sover och tja...det finns gott om tid till eget görande utan avbrott för viljor och tonårsskrovliga röster. Den Lilla spenderar en natt hos pappan. Tack för det. Behöver den där vilan emellanåt. Vilan från ljud, pock och plötsliga önskningar av de mest besynnerliga göromål. Om några timmar kommer hon igen och fyller boet med liv. Denna älskade varelse som får mig att både mjuk och grå på samma gång,
 
 
 
 
 
Igår packade vi in oss i bilen för att åka till närmast liggande shoppingcenter för att uträtta nödvändigheter. Bland annat har mellansonen helt plötsligt växt ifrån sina jeans och behövde nya. Att köpa jeans med en tonårsgrabb kan gå hur smidigt som helst. Speciellt när den jeansbehövande inte tycker att det spelar någon större roll hur jeansen ser ut och hur de sitter. Jag är snygg ändå - blev svaret när modern efterfrågade mer engagemang och envist pekade mot provrummen. Ha ha...här finns mycket att lära när det gäller självkänsla och för den mamma vars räder i provrummen kan ta timmar. Snabbt in. Snabbt ut och två jeans rikare på tio minuter.
 
Sen provade jag och Lillan halloweenur´utstyrslar och skräckmasker på Teknikmagasinet. Läskigt. Kan tänka mig att vi kommer se mycket av det här slaget denna Halloweendag.
 
Idag då?? Här forstätter förberedelserna inför nästkommande cafehelg och det ska det tempereras choklad och gjutas formar i ett försök till praliner. 
Bäst att lämna det morgonmysiga och sätta sprätt på denna dag!
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Hua tänk o möta den där en mörk natt