Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kan inte bli annat än...

 
 
....glad, när man ser bilderna på Lillan och hennes kompis i utklädningstagen från i söndags. Avsmittande och lagom att pigga upp en liten trött torsdag med.
 
Blev en sen kväll igår med både körövning med Gabriel Forss och ett inte så välkommet mamma-kan-du-hjälpa-mig-med-läxan från årskursåttasonen då jag ramlde in genom dörren vid 21.30. Sen blev det till att plugga näringskedjor och ekosystem långt fram i senkvällen innan jag hamnade i säng vid midnatt.
Gillar inte de dår perioderna när allt handlar om tid, minutrar, almanacka, logistik och det som kommer härnäst. Det finns så mycket man missar på vägen. Nuet, Närvaron. Livets små mirakel. 
 
Idag fyller jag min tid med elever och lärande, en lista med kom-i-håg-göromål hastigt nedskrivna i agendan och senare restaurangbesök för att fira en älskad kollega som går i pension. Och så ska jag börja förbereda mig för helgen genom att packa väskor. I morgon åker jag och Charlotte till Stockholm, Älvsjö och stora Bak & Chokladfestivalen. 
Något att se fram emot!
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
man nästan hör deras skratt när man ser korten :-D
Stressig kväll igår... Men så är det ibland...
Ha en finfin torsdag!
Kram
Kommentar postad
Hihi Underbart ♡ ...
/Kram
Ann-Louise
Kommentar postad
Läste om din kamera, vad trist, och sen om att du åker till Sthlm i helgen! Men då kommer du snart igen, eller hur? Jag har bokat in helgen v.42 i min kalender om tid finns att ses.

Ha det så kul!
Kram
Svar: Har skickat ett sms:-))
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben