Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man förbereder sig för Stockholm.

 
Stockholm för två veckor sedan. Här bodde jag och cafekollegan Charlotte i en lägenhet på Söder. Här en vy med utsikt över Hammaby sjöstad något stenkast från där vi bodde. Målet för Stockholmsbesöket var Bak-och chokladfestivalen men vi hann så klart med en hel del annat.
 
 
 
Vyer från promenadstråket vi gick varje dag på väg till tunnelbana för vidare färd mot oliks mål. Höst i Stockholm. Så vackert!
 
Och så hittade vi ett nytt favoritställe på Söder: Urban Deli där vi intog både fabulösa frukostar men också kikade in på kvällen för att ta en drink innan vi åt italienskt på en annan av Söders restauranger.
 
 
 
 
 
Vi lyxade till det orddentligt med fika på Sturekatten. Att vila benen är ett måste när man springer runt och letar butiker och gator och går på mässor. Pust! Hallonpajen smakade ljuvligt!
 
 
 
 
Ha ha...försökte ta några klassiska selfies på väg ut i vimlet. 
 
 
 
 
 
 
Idag bär det iväg igen! Denna gången med min dotter Emma. Jag ska gå på chokladkurs och hon ska flanera på stan. Och så ska vi träffa Ann-Louise, som jag lärt känna via bloggen och som jag inte träffat sedan i somras då hon var på skånebesök. En härlig helg att se fram emot alltså!
 
För övrigt: Har varit lite för mycket den senaste tiden och jag springer efter mig själv men kommer aldrig i kapp och lämnar en hel del ogjorda göromål bakom mig. Inte så tillfredsställande men det blir så ibland. Just nu fokuserar jag mig på det viktigaste och försöker förhålla mig till livet i största allmänhet. Det blir så trist när livet bara handlar om almanackan och när man stirrar sig blind på timmar och minutrar. Finns risk för att man missar det viktigaste. Livet. Mysteriet. De små ögonblicken av förunderlighet.
Så. Jag rätar på ryggen, andas djupt och riktar alla mina tankar och kraft på allt det positiva. På glädjen. På energin och hoppas det håller.
 
 
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
härliga foton :-)

Hoppas du o dottern får en fantastisk helg i den kungliga huvudstaden ❤️
Kram
Kommentar postad
Stockholm är en vacker stad i vilken årstid som helst :)
Kommentar postad
Hoppas ni får en super mysig tripp. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben