Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Favoritplatser och måndagspepp.

 
Hemma. En plats där jag trivs. Lever. Andas. Hämtar kraft.
 
 
 
En annan favorit. Parken jag passerar varje morgon mellan hållplatsen vid Lunds Universitetsjukhus och min arbetsplats på sjukhusskolan/Barn och ungdomsspsykiatrin. Den upptampade stigen, den asfalterade gången som är tänkt som passerstråk lämnar jag dock vid åsynen av de höga träden med de stooora, mäktiga trädkronorna, av solen som bryter igenom lövverken och det mjukgröna gräset däremellan. Jag kan bara inte låta bli att dras in i allt det trollska. Känner mig liten men träden är trygga och ljuset varmt. Om jag vågat hade jag dansat och snurrat euforiskt med ansiktet mot skyn. Lite morgonlycka och tysta träd innan dagen sätter fart.
 
 
 
 
 
Ännu en favoritplats. Havet som brusar. Bryggor som knarrar. Båtar som kluckar. De bästa dagarna är när tiden räcker ända hit, för en efter-jobbet-promenad. 
 
 
Så blev det plötsligt måndag. Har bestämt mig för att gilla måndagar, hur märkligt det än kan tyckas. Jag kommer inte ifrän den där känslan av nystart. Nya dagar. Ny vecka. Nya utmaningar. Och nu...ny månad. 
Allting kan hända.
 
Jag är redo.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Jag är också redo för måndag! Önskar dig en helt fantastisk dag! KRAM
Kommentar postad
Underbart ♡ ...
Härligt att vara redo/Kram fina du!
Kommentar postad
Fin du är!! Härlig bild!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben