Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Tänkvärt.

 
I brist på annat, två bilder, som jag visat förut, från en härlig höstdag i fjol då jag och en av mina elever var ute och fångade hösten. Lovely.
 
 
På tal om återupprepning.
Läste någonstans att nittiofem procent av de tankar vi har är sådant vi redan tänkt. Vi återupprepar således samma tankar som vi hade i går!! Lite anmärkningsvärt. Speciellt med tanke på att våra tankar färgar av sig i vårt beteende. Summa summarium finns det alltså ganska lite nytänkande och nydanande i vårt sätt att ta sig an en liten dag, en vecka, ett liv. Känns som om det är något att försöka ändra på. Jag menar...livet är väl för kort för att återupprepa sådant som vi redan tänkt och gjort.?
Påminner mig om dessa ord: Om du alltid gör som du alltid gjort kommer du få samma resultat som du alltid fått.
Vet inte om ni hänger med i allt mitt tankeprat men det torde vara viktigt att tänka positiva tankar i alla fall. Det öppnar upp för poitiva handlingar och således poitiva resultat. Föhoppningsvis också nydanade och utvecklande.
Tänkvärt, hur som helst.
 
 
 
Och idag säger jag ett stort GRATTIS till min älskade, fine son som fyller fjorton år. Är uppe tidigt och fixar ägg-och-räkmacka, slår in paket och rör i hop oboy! I eftermiddag blir det kalas med närmaste familjen med paket och revbenspjäll, marängsviss och så mycket firande det bara går.
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Grattis till sonen! Jag tänker att jag inte är färdigtänkt om mina tankar fortsätter.......kanske helt fel då. Haha lite klurigt det där. Ha en fin dag. Kram Anette
Kommentar postad
Grattis till din 14-åring idag! Hoppas att ni alla får en fin dag! KRAM
Kommentar postad
Ljuvliga Höstfoto ♡ ...
Stort **Grattis** till sonen på 14-årsdagen!

/Kram
Kommentar postad
dags o tänka nytt då :)
o grattis på honom