Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Längtar efter….

 
...vårt lilla café. Efter att baka.
 
Nackdelarna med att resa land och rike runt är att jag inte hinner göra det jag älskar mest. Eller när vardagshjulet snurrar på i en takt som gör bakningen snudd på omöjlig att hinna med. Faktum är att bakningen för mig är både avkopplande och terapiande och jag blir snudd på deprimerad (som studentsonen skulle ha uttryckt det) när jag inte kan eller hinner. Konstigt kanske, men så är det.
 
Kakorna på fatet är två traditionella sorter: Brysselkex och en småkaka som jag inte vet namnet på, då det är Charlotte som bakat. Båda kakorna fanns med på cafeet i påskas och jag tycker de är både goda och vackra att se på.
 
 
 
 
Annars idag: 
 
Ändrade planer så där lagom till morgonkaffet och dagen blev något helt annat än vad jag tänkt. Nåväl. Det som blev, blev bra till slut och jag lärde mig en del på kuppen. Tänker än en gång att jag är lyckligt lottad som har så många fina, stöttande och förstående människor i min närhet. Tacksamheten sträcker sig idag även till att jag får vara frisk och ha hälsan. Känner så med alla er som har sjukdomar att bära på eller anhöriga som mår dåligt. Önskar jag kunde hjälpa...
 
Nu ska jag åka till frisören och få håret fixat. Äntligen! Ser fram emot att få bli ompysslad en halvtimme eller två. 
 
Kram Cecce
Ann-Louise
Kommentar postad
Kan det vara Strasburgare kakorna heter? Mamma gjorde såna!
Skönt med frisörbesök 😃
Kram ❤️

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben