Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Nar man avsmakar lakritskola paj och ger recepttips på lättbakad påsktårta!

 
Morgonen har gått åt till att grädda äpplecheesecake (för övrigt riktigt god och värd att baka om ni inte gjort redan), blanda i hop deg till baugetter och avsmaka lakritskolapajen jag bakade i går. Har länge tänkt att jag skulle vilja baka denna lakritskolapaj, vars recept finns i Elisabeth Johanssons bok Lakrits. Den ska även toppas med blåbärsmaräng och kommer finnas med i påskens utbud på cafeet. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet.
 
 
 
 
God var den i alla fall. Så här långt.
 
Annars springer vi mest runt och packar väskor, stressar till matbutiken för att inhandla det sista (alltid det här sista) och försöker hålla huvudet kallt inför den långa bilfärden norrut under eftermiddagen. Sov riktigt dåligt i natt men hoppas vara pigg så det räcker till framkomst. Sen blir det inte mycket sovande de kommande dagarna. Full rulle på cafeet. Precis så som det brukar. Som det ska. Som jag trivs bäst.
 
Förhoppningsvis hinner jag kika in här under påsken för att visa er bilder och upptåg från cafeet, men jag vet av erfarenhet att det blir svårt att få tiden att räcka till. Vill ni följa mig hittar ni mig säkrast under påsken på instagram (cecceb heter jag där) eller på Kakor och drömmars facebooksida. Gå in och gilla om ni inte redan gjort.
 
Och slutligen: Hittade ett recept som jag helt glömt bort,  på en superbra, lättbakad och god schweizernötchokladtårta som jag bakade för några år sedan. Klicka på länken så hittar ni receptet. Passar perfekt nu till påsk. Får bli mitt tips till påsksupen, påskmiddagen eller fikan. 
 
Må så gott och Glad Påsk till er alla!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Mmmm det ser jätte gott ut. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben