Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firat påskafton och landat hemma.

 
 
Har äntligen landat hemma efter en långdragen bilfärd söderut. Trettiofem mil senare sitter jag här vid köksbordet fortfarnade iklädd min rödprickiga caféklänning. Oerhört trött, men tillfreds efter ytterligare en lyckad påsk- och cafe´helg. Hur lyckligt lottad är jag inte?
Flocken barn är ihopsamlad och allt är som det ska vara.
 
Igår kväll firade jag påskafton med Oskarshamnsvännerna hemma hos Anita och Micke som bjöd på fantastiskt god mat och dryck. Så gott att äta vällagad, riktig mat när man går bland sötebröd hela dagarna. Värdparet har en underbar lägenhet och hade dukat långbord i rummet med de höga fönsterna med utsikt över hamnen och Gotlandsfärjan. Vackert! Vi var sexton stycken som åt och drack och firade påsk långt in på småtimmarna.
 
 
 
 
Fina vänner!
 
 
 
 
Tilltugg!
 
 
 
Anita hade lagat mat som fick oss att behöva lossa på skärpen en bra bit innan efterrätt. Tyvärr fick jag inte med allt det goda på bild. Denna gång var det ansiktena, vännerna som zoomades in lite extra.
 
 
Men här - ändå-  en bild på Anitas köttfärsbiffar.
 
 
 
Min glada vän och cafekollega, Charlotte! 
 
 
 
Fina Christina.
 
 
 
Och här: Alla samlade kring bordet.
 
 
Charlottes man Åke lånade kameran och lyckades fånga mig på bild.
 
 
På tal om kamera - så glömde jag den bakom kassadisken på cafét. Suck.... 
Vi får se hur vi löser den ekvationen, men har jag tur kommer den ner med Charlottes dotter Julia som turligt nog bor i Malmö. Utan min kamera vill jag inte vara någon längre stund.
 
Nu går ögonen i kors och jag längtar efter sängen. Ska bli skönt att sova ut i morgon, innan en ny arbetsvecka tar vid. Får berätta mer om helgen i morgon. Om upplevelser och överraskningar och annat som hör cafélivet till.
Tack för i dag. Tack för vänner. Tack för glada minnessapande stunder. För kärleken jag möter hos er alla.
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
 
Kommentar postad
vuxen fest :)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben