Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man känner sig redo.

 
En lånad hund. En pigg dotter. En trött fotograf.
 
Antog uppdraget hundpromenad tidigt i morse och tänkte att det är för väl att jag inte har en hund att gå ut med varje morgon. Lillan håller inte med då en hundvalp står högst upp på önskelistan och lovar å det bestämdaste att hon ska gå ut på morgonpromenader vaaaarje dag. Jag loooovar. Hm...om det tror jag som jag vill ha ha.
 
 
 
 
 
Ni som följer mig på instagram har redan sett att gårdagskvällen slutade i lätt hysteri när jag inte hittade passen. Antar att jag får skämmas lite över den fadäsen. Borde haft bättre koll på att pass visst behövs trots EU-land, men hade i brådskan förträngt det hela. Nåja. Passen hittades till slut (pust) och även om utgångsdatum passeras om en månad, slutade historien väl.
Så. Nu är jag snart redo för eftermiddagens avfärd. Familjen ska samlas ihop. Väskor och barn installeras i bilen. Syster och svåger mötas upp. Men sen: Tyskland. Dusseldorf. Finaste Emma. Here we come!
 
Ska försöka uppdatera er lite här på bloggen under resans gång, som avslutas på söndag, men säkrast hittar ni mig på instagram. Cecceb heter jag där.
 
Må så gott!
Kram Cecce
 
Jan Svärding
Kommentar postad
En granne till mig löste problemet med barn som tjatade om hund- grannen köpte ett hund koppel och lät barnen under en månads tid gå ut med kopplet på hundpromenader i alla väder förhållanden - efter en månad ville inte barnen ha en hund
Svar: Ha ha! Vilken bra ide´. Tack för tipset:-)Må så gott/Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben