Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Tack Halmstad.

 
Ursäkta frånvaron här men det har varit mycket upplevelser de senaste dagarna och lite eller ingen tid över för bloggande. Det blir ju så när man reser och far runt. Nu har jag dock landat hemma - fullmatad med intryck, upplevelser och roliga minnen. Skulle ljuga om jag sa att jag inte var trött och så här i gryningen en onsdagsmorgon hade jag gjort nästan vad som helst för några timmars extra sömn. Hade tånkt kika in här under gårdagskvällen men var alldeles för trött för något annat än att laga mat och utnyttja tvättiden jag klokt nog tecknat mig för innan jag reste iväg. Bortavaron syns i tvätthögen...ha ha.
 
Hur som helst. Jag har haft två underbara dagar i Halmstad med mina kollegor. Vi har varit på sjukhuslärarkonferens och träffat våra kollegor runt om i landet och blivit matade med värdefull gemenskap, mat, dryck, underhållning men även kunskap och information. Vädret närmade sig sommar och vi njöt av stadens utbud av vackra vyer, glass, choklad och allmänna gemytlighet! Tack för det!
 
 
 
 
 
Kärleksbron. Här kan man lova varandra kärlek och ingå förbund med den man håller kär genom att fästa ett hänglås på broräcket och kasta nyckeln i vattnet. Fint! Jodå...vi var inte sämre och köpte ett gemensamt litet lås, höll i nyckeln medan vi tänkte poitiva tankar om vår lilla arbetsgrupp. räknade ett....två....och på ett rungande tre...for nyckeln ut i det blå och bildade ringar på vattnet. Må vi få jobba vidare, intakt, med dessa barn och ungdomar som behöver oss så väl. 
 
 
 
Avkoppling i solen på torget utanför hotellet. Här var vi inte ensamma kan jag meddela. Många Halmstadbor kröp ur sina nästen för att lapa sol och vår.
 
 
 
 
 I kvällsolen med vin och choklad innan middagen. Inte så pjåkigt en måndagskväll!
 
 
 
Och här sitter två av mina kollegor på bänken strax innan hemförd igår. Bra bild på bra folk.
 
 
 Till sist en bild på mig. Kollegan, tillika fotografen tyckte jag så nöjd ut. Jomnen visst är det så. Kan omöjligt vara annat!
 
Med hela kameran full av upplevelser lär jag återkomma med bilder från både Tyskland och Halmstad. Som jag tidigare nämnt har min dotter skrivit så fint om vår Tysklandsresa och hennes upplevelser om att ha släkten på besök. Kika gärna in på hennes blogg och läs!
 
Nu är det hög tid för mig att göra mig redo för onsdag och bege mig av till jobb. Ska bli skönt att återgå till rutinerna igen. Borta bra men hemma bäst!
 
Kram Cecce
 
 
 
 
Kommentar postad
Halmstad är mysigt & vilka vackra foton ♡ ...
/Kram fina du!
Kommentar postad
Härligt med givande dagar tillsammans med fina kollegorna och vilket fantastiskt vårväder det varit sista dagarna. Bara älskar våren när allt liksom vaknar till liv igen :)

Hoppas du haft en bra dag!

Kramar Bella
Kommentar postad
Nämen Cecce!!! Visst sitter du på bänkarna utanför Rådhuset?? Det är ju precis där jag jobbar!! Du kunde ju kommit in o sagt hej:-)

Hoppas att ni njöt av min "jobbarstad".

Kram
Svar: Jamen hur skulle jag kunna veta det…haha! Attans också! Och där satt jag och solade mig. Nåja…nu vet jag var du jobbar i alla fall. Nästa gång lovar jag att höra av mig:-))
Kram!!
cecce
Kommentar postad
Halmstad....en härlig stad. Underbara bilder. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben