Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en helt vanlig torsdag.

 
Regnet smattrar mot fönsterrutorna, lampan över köksbordet lyser hemtrevligt upp över läxböcker, datorer och andra spridda pinaler och det sörplas ur koppar med varmt te medan kvällslugnet lägrar sig i boet. Terminen är igång och det ostadigare väderläget understryker den där känslan av att hösten börjar närma sig.
 
 
 
Men det är ok. Jag gillar när tempot går ner efter sommaren, när folk går i arbete, tystnaden som följer,  rutiner som rullar och upplysta fönster som sprider värme när skymningen faller. Jo. Jag älskar hösten.
Samtidigt laddar jag med vitaminer, börjar tänka på stärkande detoxkurer (som aldrig blir av) och funderar på hur jag laddar energierna bäst. För de behövs ju nu.
 
 
Med hösten kommer också lössen (huva) och förkylningarna och idag har min yngsta gnällt över halsont och allmän sjukdomskänsla. Så typiskt... Man har ju precis kommit igång. Vi får se hur förkylningen utvecklar sig men hoppas att det går över. Och så har vi letat bokomslagspapper i Icabutiken men inte hittat något passande.  Till slut blev det en plansch från Kamratpostens mittuppslag  med en svart panter på som, som pillades ut och fick tjänstgöra bokomslag. Blev hur fint som helst och den Lilla var lycklig över sin nya pantermattebok. Ibland är det det lilla som gör dagen! Ganska ofta är det nog så.
 
Annars en helt vanlig liten torsdag. Inga katastrofer (förutom att datorn börjat krångla) och inga himlastormande lyckorusningar. Vardag när den är som bäst. Trygg och vanlig helt enkelt.
Tackar för det.
 
 
Kram Cecce
 
Anonym
Kommentar postad
Hoppas ni klarar er från sjukor, det är inget roligt. Jag gillar vardagen..... Ha en fin fredag. Kram Anette www.anettan.blogspot.se
Anonym
Kommentar postad
Jag gillar också hösten. Den är så avstressande o bekymmersfri på nåt sätt.Klart att du klarar! Det är verkligen jättegod mat. Jag ska köra en fortsättningskurs också när jag kommer hem från min semester i mitten av september. Jag rekommenderar det varmt!
Anonym
Kommentar postad
Förra kommentaren från Hovdamen😊

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben