Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har goda föresatser.

 
Nix. Det blev ingen cykeltransport till jobbet i morse. Föresatsen var god men räckte tyvärr inte till för tidspress och allmänt segt morgonhumör. Fredagens cykeltur hem på landsvägen genom skördefälten var minst sagt vacker med doften av varm asfalt blandad med nyskördad säd. Lovely!! Gav utan tvekan mersmak.
 
 
 
 
 
Istället tog jag bussen ToR till jobb och landade till slut hemma på balkongen, som i ärlighetens namn jag inte hunnit utnyttja så mycket denna sommar. Skönt att sitta och andas ut efter en arbetsdag och njuta av sol, ljus och värme. Det gäller liksom att passa på medans det fortfarande går.
 
 
I kompensation för en missad cykeltur bestämde jag min i all hast för att umana mig själv med att ansluta mig till gymnastikföreningens styrkeyogapass i kväll. En föresats som inte heller gick i hamn då annat kom emellan. Just nu får jag inte till det där med träning och besöken på vårt lilla gym, joggingturerna vid havet och morgonens styrkepass på vardagsrumsgolvet blir allt glesare. Faktum är att jag inte tränat på snart ett halvår!! En lång tid för att vara jag. Jag gillar att röra mig, men det får inte heller bli ett tvång eller förenat med press. Träning ska vara roligt och kännas meningsfullt. Hursomhelst är jag sugen på att komma igång igen och försöker hitta tiden och rutinerna. Idag fick det dock bli en powerwalk vid stranden. Bättre än inget och ett behagligt sätt att komma ut och röra på sig. Vackert dessutom. Älskar havet, sensommaren och kvällslugnet.
 
 
 
MItt bloggande tenderar att sträcka sig till kvällarna strax innan läggningsdags numera. Dagarna är fyllda med aktiviteter, arbete, tankar, planering och en massa annat trevligt och att sitta här framför datorn på kvällen känns som ett skönt sätt att summera dagen på. Och. Jag ser verkligen fram emot hösten och det som väntar....
Livet är spännande. Utmanande. Lärorikt. Men framför allt roligt.
Tacksam är jag.
 
Kram Cecce
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben