Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man överraskar bruden.

 
Oj, vilken härlig kväll det blev i fredags. Den blivande bruden anade ingenting, trots att hon gjort allt vad hon kunde för att räkna ut vilken dag det skulle kunna tänkas bli. För den här tjejen har nämligen koll på saker och ting. Men en lyckad möhippa innebär oanat innehåll och tidsaspekt och det var precis så det blev. Johanna och Angelica hade ordnat allt så bra och överraskningarna började redan vid lunch med en utflyckt för lyx och skönt varande på Mossbylund. Vi som inte hade möjlighet att vara med anslöt framåt kvällen för att käka middag och fick vara med om en hejdundrande möhippa i trädgården vid poolen hemma hos Johanna. Det finns så mycket trevligt folk i lilla Veberöd må ni veta! Vi hade hur kul som helst och Erika kanske allra mest. En kul, välordnad och trevlig möhippa som inte slutade förrän mörkret fallit och timmen blivit alltför sen för att orka med att börja på nytt jobb i Köpemhamn dagen efter...ha ha. Stackars Erika!
 
 
 
En vacker blivande brud!
 
Och gudomligt god mat!
 
 
 
 
Sensommarkvällen visade sig från sin bästa sida och vi kunde sitta ute på terassen och käka och skåla hela kvällen.
 
 
Skål Erika!
 
 
Det blev en hel del känslosamma stunder med minnen och möten. Skratt blandades med (lycko)tårar...
 
 
...men mest skratt!
 
 
Tjejkväll när den är som bäst!
 
 
 
Var så roligt att träffa min fina vän Malin, Fnulan igen! (Fick tyvärr ingen bra bild). Var länge sedan vi sågs men det är alltid lika roligt!!
 
 
 
En redan vacker kvinna blir sminkad och fin och servas samtidigt med ost och vin! Lyxigt ska det va sådär sista kvällen med brudarna.
 
 
 
 
Sen blev det frågesport med en massa kluriga frågor om den blivande maken. Jodå. Hon känner honom väl och vi fick veta en hela del hemligheter...ha ha! Tack för att du bjuder på dig själv Erika. Och tack Johanna och Angelica för att ni ordnat allt så bra.
 
Nu ser vi fram emot ett fint och härligt höstbröllop om några veckor. Det ska bli så roligt att få vara med och dokumentera och fånga ögonblicken med kameran och få träffa er alla igen!
 
Denna söndag har hunnit nå lunchdags och det är dags att ta tag i de där uppsatta göromålen innan måndag och ny arbetsvecka tar vid igen. Solen skiner och himlen är sådär inbjudande blå! Kan väl knappast bli bättre!
 
Önskar er alla en riktigt skön söndag!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Låter som ni hade en rolig och härlig kväll. Vad kul att få vara fotograf på bröllopet. Ja, solen bjuder på ännu en härlig dag här på ostkusten. Gun

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben